Balans vinden bij het runnen van een massagepraktijk
13 april 2022 
in Tips

Balans vinden bij het runnen van een massagepraktijk

Balans tussen werk en privé vinden tijdens het runnen van een massagepraktijk

Zakenvrouw aan het bellen

In 2010 onderzocht Investopedia massagetherapie als een van de top vijf van goedbetaalde banen met weinig stress. Of je het er nu mee eens bent of niet, elke baan kan zijn ups en downs hebben, en elke professional heeft ongetwijfeld wat herinneringen nodig over voor zichzelf zorgen onder druk en het handhaven van een evenwicht tussen hun carrière en privéleven. Een baan als massage kan zowel fysiek als psychologisch stressvol zijn, dus houd deze tips bij de hand om te zorgen voor welzijn en de beste ervaring voor uw klanten.

Stel uren in die uw efficiëntie en capaciteiten maximaliseren.

Als u weet dat u 's ochtends scherper bent met papierwerk en facturering, probeer dan klanten niet voor 10 uur 's ochtends in te plannen. Als u merkt dat u 's middags meer fysieke energie kunt steken in een massage, reserveer dan die afspraken voor krachtigere behandelingen wanneer mogelijk.

Bouw tijd in om tussen klanten op te laden.

Haasten van de ene afspraak naar de volgende veroorzaakt stress voor u en is een slechte dienst voor uw klanten, die een rustige, ontspannen sfeer verwachten voor hun lichaamswerk sessie. Naast het bouwen van een buffer voor zaken als het verschonen van lakens, het opruimen van je werkruimte en het wisselen van muziek, creëer je tijd en ruimte voor jezelf om te mediteren, je familie te bellen of te doen wat je helpt op te laden.

Water in een glas

Hydrateren.

Als je handen minstens 60 minuten per keer bezig zijn (en bedekt zijn met olie of lotion), denk je er niet per se aan om naar je waterfles te grijpen. Maar massage, zelfs als het goed wordt uitgevoerd, is fysiek belastend voor de therapeut. Zorg ervoor dat u tussen de sessies door voldoende water drinkt om de inspanning van uw oefening in evenwicht te brengen.

Handel met een collega.

Massagetherapeuten hebben de neiging om zelfzorg te verwaarlozen, zelfs als ze het promoten bij klanten en gezondheid en welzijn bestuderen. Als je iemand bent die zegt: "Je hebt altijd tijd voor een massage!" volg je eigen advies en maak tijd voor een massage . Misschien ruil je lichaamsbehandelingen zelfs met een collega - misschien bied je hot stone massage aan en ken je iemand die een uitstekende exfoliatie behandeling geeft. Jullie kunnen allebei wat stress verlichten door een paar uur de tijd te nemen om elkaars specialiteit te ervaren.

Doe jezelf niet tekort.

Uw tijd is kostbaar! Je hebt hard gewerkt om de diensten te kunnen aanbieden die je doet. Hoewel je misschien mensen aantreft die denken dat lichaamswerk lichtzinnig of niet-essentieel is of geloven dat massage iets is dat "iedereen zou kunnen doen", zeggen je opleiding en ervaring anders. Selecteer tarieven die in overeenstemming zijn met de industriestandaard in uw regio, en niet minder. Dit zal er ook voor zorgen dat je jezelf niet overwerkt om rond te komen.

Val niet in een sleur.

Als je dag na dag, jaar in jaar uit hetzelfde soort oefeningen doet, kun je sneller een burn-out krijgen. Met een massage licentie en een wereld van permanente educatie binnen handbereik, kun je de zaken vrij gemakkelijk opschudden door nieuwe vaardigheden en disciplines te leren. Als je al een paar jaar shiatsu massage beoefent en het begint als een sleur te voelen, leer dan een nieuwe oefening zoals cupping, reiki of lomi lomi . U kunt er ook voor kiezen om uw omgeving te variëren door huisbezoeken aan te bieden of verpleeghuizen te bezoeken. Als u de ruimte die u als uw kantoor beschouwt, verandert, kan uw praktijk als nieuw aanvoelen en krijgt u nieuwe energie.

Ontspannen wandelen in de bergen

Neem een pauze.

Elke baan, zelfs degene waar je van houdt, kan uitputtend aanvoelen als het te eentonig wordt. Dus stop met plannen voor een week (of zelfs een lang weekend hier en daar) en neem een broodnodige vakantie. Ga een nacht kamperen, ga met het gezin naar het strand of ontspan gewoon thuis, zolang je huis maar niet ook je kantoor is.

Zorg voor je mentale gezondheid.

Massage wordt beschouwd als een beroep in de gezondheidszorg. Als zorgverleners zijn massagebeoefenaars onderhevig aan compassie moeheid of burn-out bij zorgverleners. Uren per dag besteden aan het voldoen aan de welzijnsbehoeften van anderen, kan betekenen dat die van u niet wordt aangepakt. Besteed aandacht aan de momenten waarop je je misschien somber, angstig, lusteloos of hopeloos voelt. Als u een depressie of symptomen van vermoeidheid van uw verzorger ervaart, overweeg dan om een afspraak te maken met een professional in de geestelijke gezondheidszorg om geestelijk welzijn aan te pakken.

Loop de wandeling.

Als u klanten adviseert (binnen de grenzen van uw referenties) over voedingskeuzes, fitness, stretching of zelfmassage, volg dan uw eigen advies op als het op u van toepassing is. Geef het goede voorbeeld en zet uw kennis van gezondheid en welzijn voor uzelf in.

Blijf positief.

Hoewel het misschien afgezaagd lijkt, kan een goede houding een grote bijdrage leveren aan het behouden van uw positieve imago bij klanten en het waarborgen van uw persoonlijke dynamiek gedurende de werkdag. Neem een visie van succes, sereniteit en welzijn aan, en de kans is groot dat u dat doorgeeft aan uw klanten.

Welkom bij ons op de blogpagina, waar we gepassioneerd schrijven over Massagetafel Design, Relax Sensation en alles wat onze klanten boeit. Onze blogs zijn op maat gemaakt om u te informeren, inspireren en een dieper inzicht te geven in de wereld van ontspanning en design. Bij elke post streven we ernaar om een meeslepende kijk te bieden op de laatste trends, en we delen ook boeiende verhalen en ervaringen van onze gewaardeerde klanten. Jouw feedback is van onschatbare waarde voor ons - of het nu lof is voor wat we goed doen of constructieve kritiek die ons helpt groeien. Wij geloven in een interactieve dialoog met onze lezers en streven naar het leveren van inhoud die relevant is voor u. Dus voel je vrij om te reageren, jouw gedachten te delen en zelfs suggesties te doen voor toekomstige onderwerpen. Samen bouwen we aan een gemeenschap gewijd aan welzijn, comfort en design. Bedankt voor het lezen en we kijken uit naar uw betrokkenheid bij onze blogs!
Reactie plaatsen
<