Download prijslijst van 2024

Wij proberen u graag een duidelijk beeld mee te geven van de prijzen van onze massagetafels. Wat moet je ongeveer betalen voor een massagetafel of behandeltafel? Meestal is het niet gemakkelijk te berekenen op voorhand wat een op maat gemaakte massagetafel mag kosten. Dat ligt aan u wensen en voor welke uitvoering u kiest. Toch wilt u een indicatie en daarom kunt u op deze pagina een prijslijst downloaden. Maar de mogelijkheden zijn bijna onbegrensd en geen één massagetafel die wij afleveren is hetzelfde. Daarom maken wij graag vrijblijvend een offerte voor u voor een behandeltafel die geheel aan uw wensen en eisen voldoet. 


  • In de prijslijst ziet u een prijsindicatie van model Start
  • In de prijslijst ziet u een prijsindicatie van model Simplex
  • In de prijslijst ziet u een prijsindicatie van model Basic
  • In de prijslijst ziet u een prijsindicatie van model Basic Plus
  • In de prijslijst ziet u een prijsindicatie van model PRO
  • In de prijslijst ziet u een prijsindicatie van model PRO-S
  • Neem contact op voor een vrijblijvende offerte op maat
50%
Je bent er bijna!
Vul je naam en e-mail in en download onze prijslijst!
Gratis Download
Prijslijst Relax Sensation Massagetafels

Gertude Mulder

Insideout Massage

Wat een fijne massagetafel is de Relax Sensation Pro! 

Ik ben lang op zoek geweest naar een tafel die helemaal aan mijn wensen voldeed. En deze tafel heeft alles. Ik kan hem in hoogte automatisch in hoogte verstellen, in zitstand of ligstand zetten en onderdelen kunnen eraf en er weer op. Kortom; ik kan de tafel helemaal aanpassen op mijn wensen en de wensen van de klant. Ik ben er erg blij mee!

Bij Relax Sensation Benelux maken wij de massagetafel waar u van droomt waar. Gelukkig heeft niet iedereen dezelfde droom. Omdat een massagetafel op maat een reflectie is van jouw persoonlijke smaak, is iedere op maat gemaakte massagetafel anders en uniek. Daarom bouwen wij behandeltafels van hout op maat. Elke gebouwde massagetafel draagt de handtekening van diegene die hem heeft samengesteld. 

Dankzij dit maatwerk zijn er verschillende elementen die je zelf kan kiezen: 

  • Het type massagetafel

Driedelig ligvlak of een eendelig ligvlak…. Jij hebt de ervaring en wij adviseren jouw bij de keuze

  • De stijl van je massagetafel

Wat voor een houtsoort of kleur wil je. Maak keuze uit diverse kleuren bekleding en misschien wel het belangrijkste, de maatgeving. 

  • Massagetafel op maat en van hout.

Een massagetafel op maat biedt enorm veel vrijheid en mogelijkheden. Maar kan ook voor heel wat vragen zorgen. Daarom staan wij je bij met advies. Vragen over budgettaire mogelijkheden en materialen worden snel en duidelijk door ons beantwoord. Op deze manier wordt het ontwerpen en maken van jouw op maat gemaakte massagetafel een geweldige ervaring. 

Massagepraktijk Maran Vlot
De kwaliteit is uniek!
Vanaf het eerste moment wist ik dat de kwaliteiten van het model Start deze zo uniek maakt, bovendien onderscheid deze massagetafel zich vergeleken met andere behandeltafels. Het is duidelijk een klasse apart en een welkome aanvulling van Praktijk Pieter Geluk.
Pieter Geluk - Massagetafel Start
Pieter Geluk
Twee keer verrast door de kwaliteit!
Ik heb deze massagetafel gekocht, omdat deze er zeer goed eruit zag en er niet is bezuinigd op de gebruikte materialen. Maar de grootste verrassing was wel toen ik de massagetafel in gebruiken nam. Wat een stabiele massagetafel in deze klasse. Ben er zo blij mee 😄 Yvonne - Massagetafel Start
Yvonne 
Deze massagetafel is mijn beste aankoop ooit!
Voor mij is de Relax Sensation Pro massagetafel helemaal geweldig en op verschillende manieren aan te passen. Het zij voor voetreflexmassage, Ayurvedische massage, zwangerschapsmassage, babymassage of een gezichtsbehandeling. Deze behandeltafel is comfortabel voor zowel kind en ouder.
Daphne de Raad
Daphne de Raad

De prijzen van ons assortiment

Een compact overzicht van de prijzen in ons assortiment 
50%
Je bent er bijna!
Vul je naam en e-mail in en download onze prijslijst!
Download Prijslijst
Prijslijst Relax Sensation Massagetafels
<