Een over het hoofd gezien onderdeel van uw vakantieplannen: de massage na de vakantie
14 september 2022 
in Tips

Een over het hoofd gezien onderdeel van uw vakantieplannen: de massage na de vakantie

Een over het hoofd gezien onderdeel van uw vakantieplannen: de massage na de vakantie


Ik denk dat we het er allemaal over eens zijn dat iedereen van vakanties houdt - de voordelen zijn eindeloos!

De opwinding van het ontdekken van nieuwe plekken, exotische bezienswaardigheden en eten, plezier met de kinderen... en vooral die broodnodige onderbreking van de werkende wereld. We plannen gretig, we tellen de dagen af en meestal kunnen we niet wachten tot de volgende.

Lichamelijke stress? Slijtage? Oh, zeker - we ontkennen het niet. Maar we denken niet aan de mogelijke schade aan ons lichaam, en de noodzaak om die schade te herstellen wanneer we terugkeren.

Vakantie bijwerkingen

  • Langdurige slechte houding - tijdens een lange autorit, of in een vliegtuigstoel, of gewoon te veel uren op één plek zitten
  • Heffen en dragen van zware bagage (en misschien kinderen!)
  • Jetlag en slaapgebrek
  • Te veel rijk of zout voedsel
  • Pijn en pijn (zo niet blessures) door sporten, vooral als je ze sinds de vorige vakantie niet meer hebt gedaan
  • Ongemakkelijk slapen in een nieuw bed

De meesten van ons accepteren het gewoon als onderdeel van de prijs van een vakantie. We kunnen zelfs grappen maken over het feit dat we een "vakantie van de vakantie" nodig hebben:

Massage na de vakantie

Massage na de vakantie

Maar er is geen reden om ons lichaam tijdens de reis te verwaarlozen, en meer nog, geen reden om die verwaarlozing voort te zetten nadat we zijn teruggekeerd. Daarom zal elke dag zacht strekken, plus veel water, helpen om je lichaam gezond te houden. En plan dan onmiddellijk bij uw terugkeer een massagetherapie sessie in. Er zijn veel goede redenen:

  • Om de pijntjes die u tijdens het reizen heeft opgelopen te verlichten
  • Een belangrijke controle om er zeker van te zijn dat het slechts lichte pijntjes en kwalen zijn en dat er niets ernstigers aan de hand is
  • Verminder je angst en mentale stress (want laten we eerlijk zijn, de logistiek om er te komen en terug te komen kan erg stressvol zijn)
  • Het zal helpen bij goede slaapgewoonten

De voordelen van die massage na de vakantie zijn zelfs zo groot dat u de afspraak moet maken voordat u weggaat. Maak het een automatisch onderdeel van je vakantiechecklist!

Graag schrijven wij blogs voor u over Relax Sensation Benelux en onderwerpen die daarbij passen. Wij waarderen het zeer als u reageert op de blogs.
Reactie plaatsen
<