7 redenen waarom leidinggevenden een massage zouden moeten plannen
27 april 2022 
in Tips

7 redenen waarom leidinggevenden een massage zouden moeten plannen

7 redenen waarom leidinggevenden een massage zouden moeten plannen

Leidinggevende die massage moet plannen

Overwerkt, oververmoeid, overbelast... Als je in een leidinggevende functie werkt, is de kans groot dat je je er op sommige dagen gewoon overheen voelt. Afhankelijk van de zakelijke omgeving is de kans groter dat leidinggevenden fysieke uitputting, gebrek aan slaap, geestelijke gezondheidsproblemen en andere problemen ervaren die hun algehele gezondheid en evenwicht in het leven in gevaar kunnen brengen. Als deze problemen aanhouden, kunnen ze op lange termijn gevolgen hebben voor de gezondheid van het hart, de orgaanfunctie of het fysieke vermogen. Massage en andere vormen van lichaamswerk kunnen de zorgen – fysieke of mentale – waar leidinggevenden waarschijnlijk mee te maken krijgen, wegnemen

Je hebt het waarschijnlijk nodig, of je het nu weet of niet.

Sommige leidinggevenden hebben het zo druk dat ze het moeilijk vinden om zelfs maar lang genoeg te vertragen om hun gezondheid te inventariseren. Het kan moeilijk zijn om te beseffen hoeveel tol een stressvolle houding van het lichaam eist. Een massagebehandeling kan een onderbreking zijn van de dagelijkse sleur, zelfs voor degenen die niet vaak last hebben van rugpijn, hoofdpijn of slapeloosheid. Maak van de gelegenheid gebruik om bij uzelf in te checken en eventuele werkgerelateerde veranderingen of effecten op uw lichaam op te merken.

Het is een stimulans om goede gezondheidsbeslissingen te nemen.

Veel mensen die massage krijgen, zeggen dat het helpt om betere gezondheidsgewoonten op andere gebieden van hun leven op gang te brengen. Als je lichaam voelt dat het beter werkt, is de kans groot dat je manieren zult vinden om het te ondersteunen. Dat kan betekenen dat u elke week meer aan lichaamsbeweging doet, een verandering in uw ochtendroutine aanbrengt die u voorbereidt op succes, of zelfs gewoon meer gaat flossen. U voelt zich misschien meer gemotiveerd om ruim voor het slapengaan de stekker uit de elektronica te halen als uw massagebehandelingen u helpen om u meer geaard te voelen. Welke veranderingen u ook aanbrengt, regelmatige massage kan dienen als herinnering om tussen de sessies door voor uw lichaam te blijven zorgen.

Vrouwlijke leidinggevende

Massage is een investering in een goede gezondheid op lange termijn.

Door uw lichamelijke en geestelijke gezondheid te verbeteren, maakt u minder snel gebruik van ziektedagen (of werkt u tijdens uw ziekte). Het is ook waarschijnlijker dat u efficiënter bent terwijl u aan het werk bent, omdat u minder wordt afgeleid door pijn, slaperigheid of algemene zorgen. Naarmate uw gezondheid en productiviteit verbeteren, kunt u in uw bedrijf over de hele linie veranderingen verwachten. Wanneer leidinggevenden gezondheidsproblemen ervaren, kunnen bedrijven een aanzienlijk risico lopen op financiële en organisatorische instabiliteit. Investeren in uw gezondheid door een massage te krijgen, is dus niet alleen goed voor u, het kan een positief effect hebben op uw hele bedrijf.

Je voelt je minder gestrest en angstig.

Met meer autoriteit en meer verantwoordelijkheid komt meer stress en meer onderwerpen waar u zich misschien zorgen over kunt maken. Indien onbehandeld, kunnen stress en angst leiden tot hypertensie of chronische hoge bloeddruk, wat op zijn beurt de bloedtoevoer naar de nieren, de hersenen en het hart kan beïnvloeden. Massage kan een deel van de dagelijkse beslommeringen wegnemen en de rust helpen herstellen, evenals enkele van de fysiologische effecten van aanhoudende stress en angst aanpakken.

Het kan helpen om een verslaving aan te pakken.

Verslaving gaat vaak samen met andere psychische problemen. Dit betekent dat als leidinggevenden vatbaar zijn voor het ene, ze mogelijk vatbaar zijn voor het andere. Massage kan een passieve manier zijn om problemen met middelenmisbruik aan te pakken en te helpen bij het stoppen met een verslaving.

Het werkt door de herintroductie van de feel-good chemicaliën die een persoon verslaafd houden aan alcohol, seks, verdovende middelen of een andere stof. Tijdens het ontwenningsproces, wanneer het dopaminegehalte lager is dan ooit, kan massage een boost geven die mensen helpt om niet op zoek te gaan naar dat gevoel van de schadelijke of verslavende stof. Opgemerkt moet worden dat hoewel massage effectief kan zijn voor het aanpakken van enkele van de facetten van verslavingsherstel, het psychotherapie niet kan vervangen als een manier om van verslaving te genezen.

Je kunt het betalen.

Het Bureau of Labor Statistics meldt dat leidinggevenden in de Verenigde Staten gemiddeld ergens tussen de $ 100.000 per jaar tot meer dan $ 200.000 verdienen. Hoewel de waarde van dit bedrag in de VS sterk varieert en sommige leidinggevenden mogelijk ook met hogere kosten te maken krijgen, is de onderkant van dit spectrum nog steeds hoger dan het gemiddelde jaarsalaris voor werkende personen in de VS geld op lichaamswerk en andere maatregelen ter bescherming van de gezondheid, wanneer deze maatregelen niet door de verzekering worden gedekt.

Als uw bedrijf gezondheidsinitiatieven zoals sportschoollidmaatschappen of regelmatige massageafspraken sponsort of ondersteunt, heeft u des te meer reden om van deze diensten gebruik te maken. Organisaties die de gezondheid van werknemers ondersteunen, vooral op directieniveau, hebben meer kans om loyaliteit van werknemers te verdienen.

Je hoeft geen massage te krijgen.

Als aanraaktherapie niets voor u is, zijn veel andere soorten lichaamswerk wellicht meer geschikt voor uw behoeften en comfortniveau. Reiki is bijvoorbeeld een vorm van energiewerk waarbij geen fysiek contact nodig is, maar voordelen biedt die vergelijkbaar zijn met die van massage: minder stress, emotioneel evenwicht en ontspanning.

Andere lichaamswerk modaliteiten waarvan is aangetoond dat ze stress verminderen, zijn onder meer acupunctuur, muziektherapie en hypnose. Van aromatherapie is ook aangetoond dat het een positief effect heeft op de gezondheid en in het bijzonder op werkgerelateerde stress.

Als u een leidinggevende bent of iemand die in het management werkt, kunt u overwegen contact op te nemen met een lichaamswerk professional om een afspraak te maken. Het is nooit te laat of te vroeg om meer controle over uw gezondheid te krijgen en te investeren in uw toekomstige welzijn.

Welkom bij ons op de blogpagina, waar we gepassioneerd schrijven over Massagetafel Design, Relax Sensation en alles wat onze klanten boeit. Onze blogs zijn op maat gemaakt om u te informeren, inspireren en een dieper inzicht te geven in de wereld van ontspanning en design. Bij elke post streven we ernaar om een meeslepende kijk te bieden op de laatste trends, en we delen ook boeiende verhalen en ervaringen van onze gewaardeerde klanten. Jouw feedback is van onschatbare waarde voor ons - of het nu lof is voor wat we goed doen of constructieve kritiek die ons helpt groeien. Wij geloven in een interactieve dialoog met onze lezers en streven naar het leveren van inhoud die relevant is voor u. Dus voel je vrij om te reageren, jouw gedachten te delen en zelfs suggesties te doen voor toekomstige onderwerpen. Samen bouwen we aan een gemeenschap gewijd aan welzijn, comfort en design. Bedankt voor het lezen en we kijken uit naar uw betrokkenheid bij onze blogs!
Reactie plaatsen
<