Vitaal en Welzijn en Massagetafel Design

Vitaal en Welzijn en Massagetafel Design

Vitaal en Welzijn en Massagetafel Design

Proosten op de nieuwe Relax Sensation MassagetafelProosten op de nieuwe massagetafel van Vitaal en Welzijn

Geweldig nieuws! Vitaal en Welzijn heeft wederom gekozen voor de Relax Sensation PRO massagetafel van Massagetafel Design om hun praktijk uit te breiden. Deze beslissing benadrukt hun voortdurende toewijding aan het leveren van hoogwaardige zorg en het bieden van een optimale ervaring aan hun klanten. Met de Relax Sensation PRO massagetafel kunnen ze hun diensten verder uitbreiden en nog meer mensen helpen bij het bereiken van ontspanning, herstel en welzijn. Een verstandige keuze die Vitaal en Welzijn onderscheidt als een praktijk die alleen het beste wil bieden aan hun gewaardeerde klanten.

Relax Sensation Pro - Dark Moss - WalnootRelax Sensation PRO - Dark Moss - Walnoot in bij Vitaal en Welzijn

Vitaal en Welzijn op de Gare du Nord in Amsterdam-Noord

Een holistisch toevluchtsoord voor ontspanning en herstel

In het bruisende Amsterdam-Noord, op de Gare du Nord, vind je Vitaal en Welzijn, een toevluchtsoord van rust en welzijn. Niels Brouwer en Petra Scherpenzeel, ervaren masseurs, bieden een breed scala aan massages om lichaam en geest in harmonie te brengen. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende massage of gerichte behandeling voor specifieke klachten, Vitaal en Welzijn heeft het allemaal. Bovendien biedt Marjolein Koeman, een deskundige psycholoog, ondersteuning op het gebied van geestelijk welzijn. In deze blog duiken we dieper in op de massages die Vitaal en Welzijn aanbiedt en ontdekken we waarom ze hebben gekozen voor de Relax Sensation PRO massagetafel, die hun klanten een superieure ervaring biedt.

Vitaal en Welzijn, wie zijn zij

Gelegen op de Gare du Nord in Amsterdam-Noord is Vitaal en Welzijn een welbekende naam als het gaat om hoogwaardige massages en welzijnsdiensten. Niels Brouwer en Petra Scherpenzeel, twee toegewijde masseurs, hebben een passie voor het bevorderen van ontspanning, het verminderen van klachten en het herstellen van balans in het lichaam. Met een warme en gastvrije sfeer, evenals de expertise van Marjolein Koeman, een ervaren psycholoog, biedt Vitaal en Welzijn een holistische benadering van welzijn.

Massages aangeboden door Vitaal en Welzijn

Bij Vitaal en Welzijn begrijpen ze dat elk individu unieke behoeften heeft en daarom bieden ze diverse massages aan die aan verschillende wensen kunnen voldoen. Hier zijn enkele opvallende massages die ze aanbieden:

 1. Chakra Massage: Deze massage richt zich op het in balans brengen van de chakra's, de energiecentra in het lichaam. Het helpt de energiestroom te herstellen en bevordert fysieke, emotionele en spirituele harmonie.
 2. Deep-Tissue Massage: Deze massage werkt diep in de spieren om spanning en knopen los te maken. Het is ideaal voor het verminderen van chronische pijn, het verbeteren van de mobiliteit en het bevorderen van een algeheel gevoel van ontspanning.
 3. Energetische Hoofdmassage: Deze massage richt zich op het hoofd, de nek en de schouders en helpt spanning in dit gebied te verminderen. Het bevordert een gevoel van helderheid, ontspanning en verlichting van hoofdpijn.
 4. HPS Massage: De HPS (Holistisch Pulsing Systeem) Massage is een zachte en ritmische massage die gericht is op het ontspannen van het lichaam, het bevorderen van de bloedcirculatie en het stimuleren van het zelfgenezend vermogen.
 5. Klachtgerichte Massage: Deze massage is specifiek gericht op het verminderen van klachten, zoals rugpijn, nek- en schouderklachten, en andere pijnlijke gebieden. Het combineert verschillende massagetechnieken om verlichting te bieden en het herstel te bevorderen.
 6. Lage Rugpijn Massage: Deze massage is ontworpen om specifiek de lage rug te ontlasten en te ontspannen. Het helpt bij het verminderen van pijn, het verbeteren van de flexibiliteit en het herstellen van de balans in dit gebied.
 7. Massagetherapie: Vitaal en Welzijn biedt ook massagetherapie, waarbij verschillende massagevormen en technieken worden gecombineerd om specifieke behoeften en doelen van individuen aan te pakken.
 8. Nek-Schouder Massage: Deze massage richt zich op het verlichten van spanning en stress in de nek en schouders. Het helpt bij het verbeteren van de mobiliteit, het verminderen van hoofdpijn en het bevorderen van een ontspannen gevoel.
 9. Ontspanningsmassage: Deze massage is perfect voor het verminderen van stress, het bevorderen van ontspanning en het herstellen van een gevoel van innerlijke rust en welzijn.
 10. Postnatale Massage: Speciaal ontworpen voor nieuwe moeders, biedt deze massage verlichting van spierspanning en stress na de bevalling. Het helpt het lichaam te ontspannen en weer in balans te komen.
 11. Sportmassage: Deze massage is gericht op het verbeteren van de prestaties, het verminderen van spierspanning en het bevorderen van herstel na fysieke activiteit. Het is ideaal voor zowel professionele sporters als actieve individuen.
 12. Thuiswerkmassage: Speciaal ontworpen voor de uitdagingen van het moderne thuiswerken, biedt deze massage verlichting van spanning in de nek, schouders en rug die vaak optreedt door langdurig zitten en computergebruik.
 13. Triggerpoint Massage: Deze massage richt zich op specifieke triggerpoints in het lichaam om spierspanning en pijn te verminderen. Het helpt bij het verlichten van chronische pijn en het herstellen van de bewegingsvrijheid.

De Champagne glazen staan klaarDe Champagne glazen staan klaar om te gaan proosten op de nieuwe massagetafel van Vitaal en Welzijn

De keuze voor de Relax Sensation PRO massagetafel

Vitaal en Welzijn heeft bewust gekozen voor de Relax Sensation PRO massagetafel vanwege de vele voordelen die het biedt. Deze professionele massagetafel staat bekend om zijn ergonomische ontwerp, hoogwaardige materialen en geavanceerde functionaliteiten. De Relax Sensation PRO massagetafel biedt het ultieme comfort voor zowel de masseurs als de klanten, waardoor de massagesessies effectiever en aangenamer worden. Het ergonomische ontwerp zorgt voor een goede lichaamshouding van de masseur, waardoor vermoeidheid en spanning worden verminderd. De hoogwaardige materialen van de massagetafel zorgen voor duurzaamheid en een luxueuze uitstraling. Bovendien bieden de geavanceerde functionaliteiten, zoals verstelbare hoogte en verschillende ligposities, maximale flexibiliteit en aanpassingsvermogen aan de individuele behoeften van de klanten.


De Relax Sensation PRO massagetafel is een waardevolle aanvulling op de praktijk van Vitaal en Welzijn, omdat het hen in staat stelt om de hoogste kwaliteit massages te leveren en een optimale ervaring te bieden aan hun klanten. Met deze keuze laten ze zien dat ze zich inzetten voor uitmuntendheid en het leveren van de best mogelijke zorg.


Samen het glas heffen op de nieuwe massagetafelTot slot

Vitaal en Welzijn op de Gare du Nord in Amsterdam-Noord is een welzijnsparadijs waar Niels Brouwer en Petra Scherpenzeel een breed scala aan massages aanbieden om lichaam en geest in balans te brengen. Met hun deskundigheid en toewijding aan het bevorderen van welzijn bieden ze behandelingen zoals Chakra Massage, Deep Tissue Massage, Energetische Hoofdmassage, HPS Massage, Klachtgerichte Massage, Lage Rugpijn Massage, Massagetherapie, Nek Schouder Massage, Ontspanningsmassage, Postnatale Massage, Sportmassage, Thuiswerk massage en Triggerpoint Massage. Daarnaast biedt Marjolein Koeman, een ervaren psycholoog, waardevolle psychologische ondersteuning. Vitaal en Welzijn heeft bewust gekozen voor de Relax Sensation PRO massagetafel vanwege de vele voordelen die het biedt, waaronder ergonomisch ontwerp, hoogwaardige materialen en geavanceerde functionaliteiten. Bezoek Vitaal en Welzijn en geniet van een holistische benadering van welzijn in Amsterdam-Noord, waar hoogwaardige massages worden geleverd met behulp van de Relax Sensation PRO massagetafel van Massagetafel Design.

Welkom bij ons op de blogpagina, waar we gepassioneerd schrijven over Massagetafel Design, Relax Sensation en alles wat onze klanten boeit. Onze blogs zijn op maat gemaakt om u te informeren, inspireren en een dieper inzicht te geven in de wereld van ontspanning en design.Bij elke post streven we ernaar om een meeslepende kijk te bieden op de laatste trends, en we delen ook boeiende verhalen en ervaringen van onze gewaardeerde klanten. Jouw feedback is van onschatbare waarde voor ons - of het nu lof is voor wat we goed doen of constructieve kritiek die ons helpt groeien.Wij geloven in een interactieve dialoog met onze lezers en streven naar het leveren van inhoud die relevant is voor u. Dus voel je vrij om te reageren, jouw gedachten te delen en zelfs suggesties te doen voor toekomstige onderwerpen. Samen bouwen we aan een gemeenschap gewijd aan welzijn, comfort en design.Bedankt voor het lezen en we kijken uit naar uw betrokkenheid bij onze blogs!
Reactie plaatsen
<