Schildpad
Onze klanten
Relax Sensation Benelux
Onze klanten
12/20/2023
3 min
0

Gerlene en Marcel van Ofwegen: holistische zorg voor lichaam en geest

12/20/2023
3 min
0

Gerlene en Marcel

Marcel en GerleneMarel & Gerlene


Gerlene en Marcel van Ofwegen zijn een stel dat zich inzet voor holistische zorg. Ze zijn eigenaar van Schild-Pad, een praktijk voor voetreflextherapie, ontspanningsmassages, energetische therapie, klankschaalsessies, voedingsadviezen en runningtherapie.

Gerlene

Marcel en GerleneGerlene

Gerlene is voetreflextherapeut, energetisch therapeut, coach en voedingsadviseur. Ze heeft een brede kennis van het menselijk lichaam en geest en weet deze kennis te combineren in haar behandelingen.

Marcel

Marcel en GerleneMarcel

Marcel is projectmanager bij ProRail en heeft een passie voor runningtherapie. Hij is gecertificeerd runningtherapeut en begeleidt mensen bij het opbouwen van een gezond en duurzaam looppatroon.

Samen bieden Gerlene en Marcel een breed scala aan behandelingen aan die gericht zijn op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van hun klanten.

Voetreflextherapie

Voetreflextherapie is een holistische therapie die ervan uitgaat dat elk orgaan of lichaamsdeel een corresponderende reflexzone heeft in de voet. Door deze reflexzones te masseren, kunnen blokkades in het lichaam worden opgeheven en de gezondheid en het welzijn worden bevorderd.

Gerlene is gespecialiseerd in voetreflextherapie voor darmklachten, vrouwenklachten, gewichtsbeheersing, hoofdpijn en stress.

Ontspanningsmassages

Ontspanningsmassages zijn bedoeld om stress te verminderen, de spieren te ontspannen en het welzijn te bevorderen. Gerlene biedt verschillende soorten ontspanningsmassages aan, waaronder klassieke massage, hotstone massage en sportmassage.

Energetische therapie

Energetische therapie is een vorm van therapie die zich richt op het energiesysteem van het lichaam. Blokkades in het energiesysteem kunnen leiden tot allerlei klachten, zoals pijn, vermoeidheid en emotionele problemen.

Gerlene is gespecialiseerd in energetische therapie met de methode Qure.

Klankschaalsessies

Klankschaalsessies zijn een vorm van meditatie waarbij gebruik wordt gemaakt van klankschalen. De klank van de schalen heeft een heilzame werking op lichaam en geest.

Gerlene biedt klankschaalsessies aan voor ontspanning, stressreductie en persoonlijke ontwikkeling.

Voedingsadviezen

Gerlene is gecertificeerd voedingsadviseur en helpt mensen om gezonder te eten en af te vallen.

Voeding speelt een belangrijke rol in onze gezondheid. Gerlene is gecertificeerd voedingsadviseur en helpt mensen om gezonder te eten en af te vallen.

Runningtherapie

Marcel's runningtherapie

Runningtherapie is een vorm van therapie waarbij hardlopen wordt gebruikt om de gezondheid en het welzijn te bevorderen. Marcel is gecertificeerd runningtherapeut en begeleidt mensen bij het opbouwen van een gezond en duurzaam looppatroon.

Gerlene en Marcel zijn gedreven professionals die zich inzetten voor het welzijn van hun klanten. Ze bieden een breed scala aan behandelingen aan die gericht zijn op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van lichaam en geest.

Onlangs hebben Gerlene en Marcel gekozen voor de Relax Sensation PRO Baby massagetafel.

Marcel en Gerlene bij hun Relax Sensation PRO massagetafelPraktijkruimte van Schild-Pad

Relax Sensation PRO - Baby: dé alleskunner onder de massagetafels


De Relax Sensation PRO - Baby is een massagetafel die alles in huis heeft. Hij is gemaakt van hoogwaardig hout, is ergonomisch verantwoord en is in no-time om te toveren tot een van de beste zwangerschapsmassagetafels die er op de markt is.


De PRO - Baby is standaard uitgerust met een zwangerschapskussen. Dit kussen is gemaakt van zacht neopreen en heeft een extra diep gat voor de buik. Hierdoor kunnen zwangere vrouwen tot kort voor de bevalling comfortabel op hun buik liggen.

Naast het zwangerschapskussen is de PRO - Baby ook voorzien van een aantal andere handige features. Zo is het hoofdeinde traploos elektrisch verstelbaar, waardoor je de tafel perfect kunt afstellen voor elke behandeling. De knie dak positie is ook een fijne functie, die de benen optimaal ondersteunt en zo de lumbale wervelkolom ontlast.

De PRO - Baby is een aanwinst voor elke massagepraktijk. Hij is veelzijdig inzetbaar, comfortabel en ergonomisch verantwoord.

pro-beauty-2023-Relax Sensation PRO massagetafel

De voordelen van de Relax Sensation PRO - Baby

  • Gemaakt van hoogwaardig hout
  • Ergonomisch verantwoord
  • Inclusief zwangerschapskussen
  • Traploos elektrisch verstelbaar
  • Met knie dak positie

Waar koop je de Relax Sensation PRO - Baby?

De Relax Sensation PRO - Baby is verkrijgbaar bij Massagetafel Design. Dit bedrijf is gespecialiseerd in massagetafels en is importeur van Relax Sensation.

Reacties
Categorieën
<