Ontwerp je eigen massagetafel
08 februari 2023 
in Tips

Ontwerp je eigen massagetafel

Ontwerp je eigen massagetafel


Bij Massagetafel Design is het mogelijk je eigen massagetafel te ontwerpen. 


Massagetafel aan het meer

Kies de juiste therapietafel of massagetafel

Het is niet zo eenvoudig om de juiste apparatuur te kiezen die de komende jaren voor goede werkomstandigheden zorgt voor uw werk. Het is een beslissing waar je even over na moet denken. Je moet aan veel dingen denken bij het kiezen van de juiste therapietafel of massagetafel. We willen je graag uitnodigen om je eigen behandeltafel te ontwerpen. 

Tussen ons grote aanbod aan therapietafels en massagetafels vindt u zeker een model dat uw professionele werk perfect ondersteunt. Hun brede ligvlak voldoet aan de eisen voor comfort, veiligheid en voldoende werkruimte. 

Massage- en therapiemodellen zijn standaard uitstekend uitgerust. Alle modellen zijn voorzien van elektrische hoogteverstelling en bij complexere modellen zijn tafeldelen ook elektrisch verstelbaar. De hoofdgedeelten zijn voorzien van een ademgat omzoomd met traagschuim en de naden zijn gelast en afgeplakt voor eenvoudiger schoonmaken. 

Met een keur aan accessoires kunt u een massagetafel perfect afstellen voor de taken die u in uw praktijk of studio uitvoert. 

Het kiezen van een kleur bekleding is het leukste onderdeel. Er zijn meer dan 30 kleuren beschikbaar. Natuurlijk zijn kleuren belangrijk, omdat ze u zullen helpen een aangename en ontspannen sfeer in uw praktijk te creëren.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Graag schrijven wij blogs voor u over Relax Sensation Benelux en onderwerpen die daarbij passen. Wij waarderen het zeer als u reageert op de blogs.
Reactie plaatsen
<