Lauren Schreurs in haar Massagepraktijk Breukelen
Onze klanten
Relax Sensation Benelux
Onze klanten
11/14/2023
3 min
0

Lauren Scheurs: Een Passie voor Massage en Welzijn

11/14/2023
3 min
0

Lauren Scheurs: Een Passie voor Massage en Welzijn

In het schilderachtige Breukelen, omringd door serene landschappen, vinden we Massagepraktijk Breukelen, de toewijding van Lauren Scheurs aan het welzijn van haar klanten. Als trotse eigenaresse, moeder van drie prachtige kinderen, en voormalig slachtoffer van een burn-out, heeft Lauren een reis van persoonlijke transformatie doorgemaakt die haar heeft geleid naar haar ware roeping: het delen van ontspanning en welzijn met anderen.

Een Persoonlijke Reis naar Welzijn

Na een intensieve periode van herstel van een burn-out in 2018, besloot Lauren dat het tijd was voor verandering. Haar doel werd duidelijk: meer genieten, een gezonder leven leiden, minder stress ervaren en vooral doen wat haar gelukkig maakt. Als moeder van een jong gezin begrijpt Lauren de uitdagingen van het balanceren van persoonlijk welzijn met de verantwoordelijkheden van het ouderschap.

Vol energie begon ze aan een zoektocht naar haar passie en ontdekte al snel dat haar hart ligt bij massage. In 2020 rondde Lauren met succes een massage-opleiding af en zette de stap naar het ondernemerschap met de oprichting van Massagepraktijk Breukelen. Het was een YES-moment, het startsein voor Lauren om haar grootste passie te omarmen: masseren. Haar doel is simpel maar krachtig - ze wil haar klanten hetzelfde ontspannen gevoel geven dat ze zelf ervaart tijdens het masseren, een verwenmoment voor eenieder die zichzelf of een ander dat gunt.

Lauren bij haar Relax Sensation PRO massagetafelLauren bij haar Relax Sensation PRO massagetafel

Een Oase van Ontspanning

Bij Massagepraktijk Breukelen draait alles om het koesteren van je lichaam. Met de inspirerende slogan "Als je lichaam je lief is", biedt Lauren verschillende ontspanningsbehandelingen die een harmonieuze balans tussen lichaam en geest bevorderen.

Voetenmassage 

Lauren begrijpt dat onze voeten dagelijks heel wat te verduren hebben. Een voetenmassage, waarbij de rechtervoet de rationele kant vertegenwoordigt en de linkervoet de emotionele kant, is geschikt voor iedereen en biedt positieve effecten op zowel lichamelijke als geestelijke klachten.

Gezichtsmassage

Gericht op het kalmeren van spanningen en stress in het gebied van hoofd, nek en schouders. Deze massage werkt niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal en kan bijdragen aan een betere nachtrust.

Rugmassage

Een kalmerende massage die de spanning in de rug, nek en schouders verlicht. Emoties zoals stress en vermoeidheid vinden vaak hun weg naar deze gebieden, en Lauren's behandeling biedt verlichting en ontspanning.

Ontspanningsmassages

Lauren biedt verschillende ontspanningsmassages, variërend van 45 tot 75 minuten, waarbij specifieke aandacht wordt besteed aan gebieden met meer spanning. Of je nu kiest voor een behandeling van de achterkant van het lichaam of een volledige lichaamsmassage, het doel blijft hetzelfde - optimale ontspanning.

Kruidenstempel Massage

Geïnspireerd door de wijsheid van de Oosterse geneeskunde, biedt deze massage diepe ontspanning, een verbeterde doorbloeding en het opheffen van blokkades met behulp van geurige en warme kruidenstempels.

Hotstone Combinatie massages

Lauren integreert warme basaltstenen in haar massages, waarbij de hitte en het gewicht van de stenen de circulatie van het bloed bevorderen en gespannen spieren ontspannen.

Klankschaalsessie op het Lichaam 

Een unieke ervaring waarbij een klankschaal op het lichaam wordt geplaatst en ritmisch wordt bespeeld. Het kalmerende effect op het zenuwstelsel bevordert diepe ontspanning met helende effecten.

Klantgericht en Persoonlijk

Naast ontspanningsmassages biedt Lauren ook klachtgerichte behandelingen. Voor mensen met fibromyalgie is er de speciale Fibromyssage, gericht op het verlichten van pijn en hoofdpijn. De Hoofdpijnmassage richt zich op spieren in de nek en op het hoofd, terwijl de stevige Sportmassage ideaal is voor het opwarmen van spieren voor intensieve trainingen.

Duo Massages voor Gedeelde Ontspanning

Massagepraktijk Breukelen biedt ook heerlijke duo massages, waarbij klanten hun massages kunnen samenstellen en genieten van gedeelde ontspanning. Duo rugmassages, ontspanningsmassages of volledige lichaamsmassages bieden een unieke ervaring om samen te ontspannen.

Premium Service met Massagetafel Design

Lauren begrijpt het belang van comfort en luxe voor haar klanten. Met de aanschaf van twee Relax Sensation PRO-massagetafels van Massagetafel Design, toont ze haar toewijding aan het bieden van een premium ervaring aan haar klanten. Luxe en service staan centraal bij Massagepraktijk Breukelen.

Lauren Schreurs in haar Massagepraktijk BreukelenLauren in haar Massagepraktijk Breukelen

Maak een Afspraak voor Verwennerij

Dus, als je lichaam je lief is en je verlangt naar een moment van pure ontspanning, is Massagepraktijk Breukelen de plek om te zijn. Lauren Scheurs verwelkomt je met open armen en een deskundige aanraking om je lichaam en geest in balans te brengen. Maak vandaag nog een afspraak en geef jezelf of een geliefde het geschenk van welverdiende verwennerij. Je verdient het!

Reacties
Categorieën
<