De administratieve atleet: kantoorpersoneel en massagetherapie
28 september 2022 
in Tips

De administratieve atleet: kantoorpersoneel en massagetherapie

De administratieve atleet: kantoorpersoneel en massagetherapie

Kantoormedewerkers en massagetherapie

Kantoormedewerkers hebben net zoveel massagetherapie nodig als sporters. Misschien meer!

Het lijkt fysiek niet moeilijk, toch? Je zit acht uur per dag achter een computer. Misschien loop je naar de lunch, of door de gang naar een vergadering, maar dat is het dan ook. Nu vraag je je af, hoe kan dit schadelijk zijn voor je lichaam?

Het antwoord: dat is het, en om vele redenen.

Omdat het waar is, begint men zich enigszins bewust te worden van de risico's van een slechte houding. Maar ook als je een ergonomisch correcte stoel en werkplek hebt, blijven de risico's groot. Het is gewoon een kwestie van te veel uren zonder volledige beweging. Het is onvermijdelijk dat je naar de computer begint te leunen en onderuitgezakt in je stoel gaat zitten. Dit legt een verhoogde druk op uw onderrug en nek - het is onvermijdelijk. En als je dag na dag dezelfde fouten herhaalt, kan de structuur van je lichaam veranderen, waardoor er op de lange termijn meer uitlijning ontstaat. Ronde schouders, aanscherping van de borstspieren en meer aanhoudende pijn zijn enkele van de eerste tekenen die u zult opmerken.

Gelukkig is er een manier om ermee om te gaan: reguliere massagetherapiebehandelingen.

Voordelen zijn onder meer:

  1. Stress verminderen
  2. Verbeterde circulatie
  3. Verbeterde houding
  4. Minder hoofdpijn
  5. Verminderde spierspanning en pijn

Naast massagetherapie profiteert u van rekoefeningen, bewegingsoefeningen, goede voeding en gewoon elke dag de tijd nemen om uw lichaam te laten ontspannen en ontspannen.

Een professionele geregistreerde massagetherapeut kan niet alleen de massagetherapie bieden die u nodig heeft, maar zal ook met u samenwerken om uw eigen zelfzorgprogramma te ontwikkelen om uw lichaam op één lijn te houden en vrij van stress en pijn.


Welkom bij ons op de blogpagina, waar we gepassioneerd schrijven over Massagetafel Design, Relax Sensation en alles wat onze klanten boeit. Onze blogs zijn op maat gemaakt om u te informeren, inspireren en een dieper inzicht te geven in de wereld van ontspanning en design. Bij elke post streven we ernaar om een meeslepende kijk te bieden op de laatste trends, en we delen ook boeiende verhalen en ervaringen van onze gewaardeerde klanten. Jouw feedback is van onschatbare waarde voor ons - of het nu lof is voor wat we goed doen of constructieve kritiek die ons helpt groeien. Wij geloven in een interactieve dialoog met onze lezers en streven naar het leveren van inhoud die relevant is voor u. Dus voel je vrij om te reageren, jouw gedachten te delen en zelfs suggesties te doen voor toekomstige onderwerpen. Samen bouwen we aan een gemeenschap gewijd aan welzijn, comfort en design. Bedankt voor het lezen en we kijken uit naar uw betrokkenheid bij onze blogs!
Reactie plaatsen
<