Stephanie Moelard

Stephanie Moelard en haar praktijk Odonata

Stephanie zit op haar massagetafelStephanie heeft gekozen voor een Relax Sensation PRO massagetafel

Stephanie Moelard is de eigenaresse van en praktijk Odonata. Ze woont samen met mijn vriend Kenneth in Almelo en drie dagen per week zijn haar cadeaukinderen Keanu en Ivy bij hun.

Vanuit haar burn-out in 2016 heeft ervoor gekozen de opleiding Chinli Tuina te gaan volgen. In september 2017 is zij begonnen en in oktober 2021 is Stephanie afgestudeerd als Tuina Therapeut.

Dankzij deze keuze kan ze haar passie uitvoeren en blijven groeien, persoonlijk en professioneel. 

Tuina is een Chinese massagetherapie gebaseerd op balans in je lichaam en geest. Binnen haar behandelingen maak ze ook gebruik van technieken als cupping en moxa.

De technieken die Stephanie gebruikt vallen allemaal onder de Traditionele Chinese Geneeskunde en werken op je Qi, bloed en overige vloeistoffen in je lichaam. Qi omschrijf je het beste als 'levensenergie'. Deze energie stroomt door je lichaam in energiebanen die meridianen worden genoemd. Wanneer hier een blokkade in zit of er te weinig energie is om goed te verdelen, kan zij je lichaam helpen dit weer in balans te brengen.

Ik kan je helpen diverse klachten te verlichten, bijvoorbeeld

  • RSI klachten
  • Rugpijn en hoofdpijn
  • Hooikoorts
  • Vermoeidheid
  • Cellulite verminderen

De Traditionele Chinese Geneeskunde heeft als uitgangspunt een goede gezondheid en beschouwt pijn en ziekte als signalen dat het lichaam uit balans is. Tuina is vanuit de Chinese leer vooral preventief.  In het algemeen kun je zeggen dat het doel van haar behandelingen het herstellen en behouden van evenwicht is. Tuina bevordert het zelfherstellend vermogen van je lijf.

Stephanie is ben aangesloten bij het Collectief Alternatief Therapeuten (CAT) en haar behandelingen worden (deels) vergoed.


Welkom bij ons op de blogpagina, waar we gepassioneerd schrijven over Massagetafel Design, Relax Sensation en alles wat onze klanten boeit. Onze blogs zijn op maat gemaakt om u te informeren, inspireren en een dieper inzicht te geven in de wereld van ontspanning en design. Bij elke post streven we ernaar om een meeslepende kijk te bieden op de laatste trends, en we delen ook boeiende verhalen en ervaringen van onze gewaardeerde klanten. Jouw feedback is van onschatbare waarde voor ons - of het nu lof is voor wat we goed doen of constructieve kritiek die ons helpt groeien. Wij geloven in een interactieve dialoog met onze lezers en streven naar het leveren van inhoud die relevant is voor u. Dus voel je vrij om te reageren, jouw gedachten te delen en zelfs suggesties te doen voor toekomstige onderwerpen. Samen bouwen we aan een gemeenschap gewijd aan welzijn, comfort en design. Bedankt voor het lezen en we kijken uit naar uw betrokkenheid bij onze blogs!
Reactie plaatsen
<