Stephanie Moelard

Stephanie Moelard en haar praktijk Odonata

Stephanie zit op haar massagetafelStephanie heeft gekozen voor een Relax Sensation PRO massagetafel

Stephanie Moelard is de eigenaresse van en praktijk Odonata. Ze woont samen met mijn vriend Kenneth in Almelo en drie dagen per week zijn haar cadeaukinderen Keanu en Ivy bij hun.

Vanuit haar burn-out in 2016 heeft ervoor gekozen de opleiding Chinli Tuina te gaan volgen. In september 2017 is zij begonnen en in oktober 2021 is Stephanie afgestudeerd als Tuina Therapeut.

Dankzij deze keuze kan ze haar passie uitvoeren en blijven groeien, persoonlijk en professioneel. 

Tuina is een Chinese massagetherapie gebaseerd op balans in je lichaam en geest. Binnen haar behandelingen maak ze ook gebruik van technieken als cupping en moxa.

De technieken die Stephanie gebruikt vallen allemaal onder de Traditionele Chinese Geneeskunde en werken op je Qi, bloed en overige vloeistoffen in je lichaam. Qi omschrijf je het beste als 'levensenergie'. Deze energie stroomt door je lichaam in energiebanen die meridianen worden genoemd. Wanneer hier een blokkade in zit of er te weinig energie is om goed te verdelen, kan zij je lichaam helpen dit weer in balans te brengen.

Ik kan je helpen diverse klachten te verlichten, bijvoorbeeld

De Traditionele Chinese Geneeskunde heeft als uitgangspunt een goede gezondheid en beschouwt pijn en ziekte als signalen dat het lichaam uit balans is. Tuina is vanuit de Chinese leer vooral preventief.  In het algemeen kun je zeggen dat het doel van haar behandelingen het herstellen en behouden van evenwicht is. Tuina bevordert het zelfherstellend vermogen van je lijf.

Stephanie is ben aangesloten bij het Collectief Alternatief Therapeuten (CAT) en haar behandelingen worden (deels) vergoed.


Graag schrijven wij blogs voor u over Relax Sensation Benelux en onderwerpen die daarbij passen. Wij waarderen het zeer als u reageert op de blogs.
Reactie plaatsen
<