Mascha Verhoog in haar praktijk Vitaemas
Onze klanten
Relax Sensation Benelux
Onze klanten
12/15/2023
2 min
0

Mascha Verhoog: Een Expert in VoetreflexPlus™ Therapie met een Ontspannende Twist

12/15/2023
2 min
0

Mascha Verhoog

Mascha Verhoog in haar praktijk VitaemasMascha in haar praktijk Vitaemas

Een Expert in VoetreflexPlus™ Therapie met een Ontspannende Twist

In de rustgevende omgeving van VitaeMas verwelkomt Mascha Verhoog je met open armen om de unieke voordelen van VoetreflexPlus™-therapie te ervaren. Recentelijk heeft Mascha haar praktijk naar een nieuw niveau getild door te werken met een Relax Sensation Start massagetafel, aangevuld met een heerlijke Infrarooddeken.

Voor Welke Klachten?

Of je nu worstelt met hoofdpijn, stress, verminderde weerstand, of specifieke klachten tijdens of na oncologische behandelingen, Mascha's expertise in VoetreflexPlus™ is gericht op het bevorderen van jouw welzijn op zowel lichamelijk als geestelijk niveau. Ze biedt ondersteuning bij een breed scala aan klachten, van pijnlijke spieren en gewrichten tot slaapproblemen en hormonale onevenwichtigheden.

Mascha's Specialisaties:

Mascha's specialisaties omvatten algemene ziektebeelden, OncoReflex voor hen die kanker hebben gehad, vrouw en hormonen, en neuroreflexologie voor het innerveren van zenuwbanen. Haar 14-jarige ervaring als (onco) wond-, urologie, continentie-, en stoma-verpleegkundige in het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis in Amsterdam voegt een diepe laag van begrip toe aan haar benadering.

Mascha bij haar Relax Sensation Start massagetafelMascha bij haar Relax Sensation Start massagetafel van Massagetafel Design

De VoetreflexPlus™ Methode:

Nu werkt Mascha met een Relax Sensation Start massagetafel, wat de therapeutische ervaring nog verder verbetert. Deze geavanceerde massagetafel biedt ultiem comfort en ondersteuning, waardoor je volledig kunt ontspannen tijdens je behandeling. De toevoeging van een Infrarooddeken voegt een extra dimensie toe aan de sessie, waardoor diepe ontspanning en warmtetherapie samenkomen.

Infrarooddeken van Relax SensationInfrarood deken voor warmtetherapie

Bekijken naar Mogelijkheden:

VoetreflexPlus™ met de nieuwe toevoegingen is niet alleen doeltreffend voor klachten zoals hoofdpijn, stress, vermoeidheid, en meer, maar het biedt ook een heerlijke, rustgevende ervaring. De combinatie van de Relax Sensation Start massagetafel en het Infrarooddeken maakt elke behandeling een reis naar totale ontspanning.

Afsluitende Gedachten:

Een serie van vijf tot zeven behandelingen met deze nieuwe toevoegingen is over het algemeen voldoende om klachten te verminderen of zelfs op te lossen. Mascha staat klaar om je te begeleiden op het pad naar een gezonder en evenwichtiger leven. Wil je deze vernieuwde ervaring zelf ontdekken? Neem contact op met Mascha via info@vitaemas.nl en geef jezelf het geschenk van welzijn en ontspanning. Mascha Verhoog, een expert die jouw welzijn centraal stelt.

VitaeMas logo

Reacties
Categorieën
<