Massagetafels – perfecte combinatie van comfort en ondersteuning
01 februari 2023 
in Tips

Massagetafels – perfecte combinatie van comfort en ondersteuning

Massagetafels – perfecte combinatie van comfort en ondersteuning

Start massagetafel in Fango met blank geolied frameRelax Sensation Model Start - Massagetafel

Massagetafels en behandeltafels van Relax Sensation zijn ontworpen op basis van jarenlange ervaring. Ze maken indruk met hun ergonomische constructie, intuïtieve bediening en uniek design. Uitzonderlijke stabiliteit en functionaliteit zorgen ervoor dat behandelaars hun werk efficiënt kunnen uitvoeren, terwijl de klanten genieten van perfect comfort.

Comfortabele behandeling voor klanten en personeel

Massagetafel BasicRelax Sensation Basic - Massagetafel

Speciale aandacht besteden aan massageapparatuur is belangrijk voor elke specialist als men het goed wil doen in het bedrijfsleven. Bij de aanschaf van een massagetafel mag u nooit afzien van de veiligheid en het comfort van uw klanten. Massagetafels en behandeltafels van Relax Sensation zijn stabiel, functioneel en uiterst comfortabel voor zowel patiënten als personeel, wat belangrijk is voor efficiënt en veilig professioneel werken.

Een massagebehandeling is nog nooit zo eenvoudig geweest

massage-tafel gepatenteerd hoofdgedeelteRelax Sensation Basic Plus - Massagetafel

Over elk detail van de Relax Sensation massagetafel is goed nagedacht om uw massagebehandelingen soepel te laten verlopen. De hoogte kan eenvoudig elektrisch worden geregeld door een voetstang aan beide kanten van de tafel, waardoor rugpijn van het personeel wordt voorkomen.

U hoeft zich geen zorgen te maken dat de massagetafel tijdens de behandeling verschuift of buigt, want ze staan allemaal stevig en bieden tegelijkertijd een indrukwekkend draagvermogen van 250 kg plus. 

Ongeëvenaard comfort voor uw klanten

Massagetafel Relax Sensation PRO comfortabelRelax Sensation PRO - Massagetafel - Behandeltafel - Therapietafel

Om ervoor te zorgen dat uw klanten zich tijdens behandelingen volledig ontspannen en veilig voelen, hebben Relax Sensation massagetafels een dikke bekleding schuim. Waardoor gehele ligvlak nog ligt en de massagetafel geschikt is voor veel verschillende lichaamstypes. Extra comfort is ook gegarandeerd in buikligging, door het unieke ademgat. 

Het handhaven van hoge hygiënenormen

Om een lange levensduur van uw massagetafel te garanderen, zult u aandacht moeten besteden aan onderhoud. De bekleding is gemaakt van hoogwaardig Skai leer, waardoor reiniging en het behoud van een hoge hygiënestandaard wordt vereenvoudigd. We raden ten zeerste aan om regelmatig te reinigen en resten van lotions en oliën te verwijderen.

Kies voor een massagetafel op maat

Voor de complexiteit van massages zijn er ook Relax Sensation massagetafels die driedelige zijn. Ze zijn elektrisch in hoogte te regelen waardoor je zowel zittend als staand kunt werken. Wilt u de perfecte massagetafel voor uw praktijk samenstellen, neem dan contact met ons op.

Wil je toch meer weten?

Voor aanvullende informatie over de beschikbare accessoires en kleurenkaarten kunt u contact met ons opnemen en uw bezoek aan Massagetafel Design showroom inplannen. We helpen u graag om uw massagesalon er perfect uit te laten zien.

Welkom bij ons op de blogpagina, waar we gepassioneerd schrijven over Massagetafel Design, Relax Sensation en alles wat onze klanten boeit. Onze blogs zijn op maat gemaakt om u te informeren, inspireren en een dieper inzicht te geven in de wereld van ontspanning en design. Bij elke post streven we ernaar om een meeslepende kijk te bieden op de laatste trends, en we delen ook boeiende verhalen en ervaringen van onze gewaardeerde klanten. Jouw feedback is van onschatbare waarde voor ons - of het nu lof is voor wat we goed doen of constructieve kritiek die ons helpt groeien. Wij geloven in een interactieve dialoog met onze lezers en streven naar het leveren van inhoud die relevant is voor u. Dus voel je vrij om te reageren, jouw gedachten te delen en zelfs suggesties te doen voor toekomstige onderwerpen. Samen bouwen we aan een gemeenschap gewijd aan welzijn, comfort en design. Bedankt voor het lezen en we kijken uit naar uw betrokkenheid bij onze blogs!
Reactie plaatsen
<