Lisa van Zoest
Tips
Relax Sensation Benelux
Tips
05/23/2024
2 min
0

Lisa van Zoest

05/23/2024
2 min
0

Lisa van Zoest: Van Burn-out naar Bewustwording

Lisa bij haar Relax Sensation Start MassagetafelLisa bij haar massagetafel van Massagetafel Design

🌿 Vanuit haar eigen ervaring met burn-out heeft Lisa van Zoest haar weg gevonden naar herstel en bewust ‘zijn’. Nu is ze vastbesloten om andere vrouwen te ondersteunen op hun reis naar lichamelijke en geestelijke bewustwording. Lisa gelooft dat als je een moment van rust neemt voor jezelf, je verbaasd zult zijn over wat jouw lichaam je te vertellen heeft.

Lisa van Zoest, een gedreven en gepassioneerde vrouw, heeft een bijzondere reis doorgemaakt. Nadat ze zelf te maken kreeg met een burn-out, vond ze haar weg naar herstel door zich te verdiepen in lichamelijke en geestelijke bewustwording. Deze ervaring heeft haar leven veranderd en haar de kracht gegeven om andere vrouwen te ondersteunen op hun eigen pad naar welzijn.

🔥 Tijdens haar pad besefte Lisa dat er zoveel wijsheid in onszelf zit. Hoewel het cliché klinkt, is het volgens haar volkomen waar: alles zit al in onszelf. Soms hebben we alleen een liefdevolle herinnering nodig, een moment van rust om dit te herinneren en te voelen. Dit inzicht gaf haar de moed om haar oude baan op te zeggen en fulltime ondernemer te worden. Haar hart maakt een sprongetje van vreugde als ze vrouwen kan begeleiden in hun proces naar meer bewustwording van hun lichaam.

Lisa ontdekte al snel dat de sleutel tot herstel en welzijn binnenin ons ligt. Haar eigen reis bracht haar tot het inzicht dat we soms slechts een liefdevolle herinnering nodig hebben om contact te maken met onze innerlijke wijsheid. Dit besef gaf haar de moed om haar oude baan op te zeggen en fulltime ondernemer te worden. Haar hart maakt een sprongetje van vreugde als ze vrouwen kan begeleiden in hun proces naar meer bewustwording van hun lichaam.

🌸 Lisa’s holistische benadering omvat op maat gemaakte massagebehandelingen, waarbij ze de kracht van verschillende technieken inzet om diepere niveaus van ontspanning te bereiken. Hierdoor kan het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd worden. Daarnaast biedt ze lichaamsgerichte sessies aan, die ze 'Body Wisdom sessies' noemt. Tijdens deze sessies helpt ze vrouwen om hun lichaamswijsheid her te ontdekken en te doorvoelen. Deze sessies zijn zowel online beschikbaar als tijdens retreats in Nederland en op Ibiza.

Lisa in haar praktijkruimteLisa in haar praktijkruimte

De Kracht van de Juiste Massagetafel

Om haar cliënten de beste ervaring te bieden, heeft Lisa gekozen voor de Relax Sensation Start massagetafel van Massagetafel Design. Deze massagetafel staat bekend om zijn uitstekende comfort en kwaliteit. De Relax Sensation Start is ontworpen met een sterke en stabiele constructie, voorzien van een dikke, luxe bekleding die ultieme ondersteuning en comfort biedt tijdens de behandelingen.

De massagetafel beschikt over verstelbare hoogte-instellingen, waardoor Lisa de tafel gemakkelijk kan aanpassen aan de behoeften van elke cliënt. Het ergonomische ontwerp zorgt voor een optimale lichaamshouding, wat essentieel is voor diepere ontspanning en effectief herstel.

Door te kiezen voor de Relax Sensation Start massagetafel investeert Lisa in de kwaliteit van haar behandelingen, wat haar cliënten de beste ervaring garandeert. Deze massagetafel ondersteunt Lisa in haar missie om vrouwen te begeleiden naar een diepere lichamelijke en geestelijke bewustwording.

Liefs, Lisa

Lisa van Zoest is een inspirerende vrouw die haar eigen ervaring met burn-out heeft omgezet in een missie om anderen te helpen. Haar holistische benadering en de kracht van haar persoonlijke verhaal maken haar tot een waardevolle gids op het pad naar lichamelijke en geestelijke bewustwording. Of je nu op zoek bent naar diepe ontspanning of naar een manier om opnieuw in contact te komen met je innerlijke wijsheid, Lisa biedt een liefdevolle en effectieve begeleiding. 

Reacties
Categorieën
<