Fiona Koning
Onze klanten
Relax Sensation Benelux
Onze klanten
05/27/2024
4 min
0

Fiona Koning: De Vrouw Achter Pura Adelante

05/27/2024
4 min
0

Fiona Koning: De Vrouw Achter Pura Adelante

Fiona Koning samen met haar collega in haar praktijk Pura Adelante

In een wereld waar welzijn en gezondheid steeds belangrijker worden, zijn er individuen die niet alleen opvallen door hun passie, maar ook door hun toewijding aan het helpen van anderen. Eén van die opmerkelijke professionals is Fiona Koning, de drijvende kracht achter Pura Adelante. In deze blog duiken we in het verhaal van Fiona, haar visie en de verschillende behandelingen en coaching die ze aanbiedt.

Een Passie voor Welzijn en Gezondheid

Fiona Koning is geen doorsnee gezondheidsprofessional. Met een achtergrond in holistische geneeskunde en een onstuitbare drang om mensen te helpen, heeft ze Pura Adelante opgericht. Fiona's passie voor welzijn begon al op jonge leeftijd. 


"Ik wist altijd al dat ik iets wilde doen dat een positieve impact zou hebben op het leven van anderen,"


 Deze passie heeft haar geleid naar het starten van haar eigen praktijk, die nu synoniem staat voor kwaliteit en zorg.

De Geboorte van Pura Adelante

Pura Adelante, wat "puur vooruit" betekent in het Spaans, weerspiegelt perfect de kernwaarden van Fiona en haar praktijk. Pura Adelante is niet zomaar een praktijk; het is een toevluchtsoord voor degenen die op zoek zijn naar genezing en balans. De praktijk richt zich op het aanbieden van behandelingen die niet alleen het fysieke welzijn bevorderen, maar ook het mentale en emotionele welzijn. 


"We willen mensen helpen om een bewuste keuze te maken voor hun gezondheid en welzijn," 


De Massages bij Pura Adelante

Klassieke Massage

De klassieke massage bij Pura Adelante richt zich op het bevorderen van ontspanning en het verlichten van spierpijn. Fiona gebruikt verschillende technieken om de doorbloeding te verbeteren en spanning in de spieren te verminderen, wat resulteert in een diepe ontspanning en een verbeterd algemeen welzijn.

Cupping Therapie

Cupping is een oude techniek die helpt bij het verbeteren van de doorbloeding en het verminderen van pijn en ontstekingen. Tijdens deze behandeling plaatst Fiona siliconen of glazen cups op de huid om een vacuüm te creëren. Dit vacuüm trekt de huid en spieren omhoog, wat helpt bij het losmaken van verklevingen en het bevorderen van de doorstroming van bloed en energie.

Moxatherapie

Moxatherapie maakt gebruik van gedroogd bijvoetkruid, dat wordt aangestoken en dichtbij de huid gehouden om specifieke punten op het lichaam te verwarmen. Deze therapie is effectief bij het verbeteren van de doorbloeding, het verlichten van pijn en het versterken van het immuunsysteem. Fiona past moxatherapie toe in combinatie met andere behandelingen om de algehele effectiviteit te vergroten.

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage is speciaal ontworpen om aan de behoeften van zwangere vrouwen te voldoen. Deze massage helpt bij het verlichten van de fysieke en emotionele stress die gepaard gaat met zwangerschap. Fiona gebruikt zachte, kalmerende technieken om pijn en spanning in de rug, heupen en benen te verlichten, en om een gevoel van ontspanning en welzijn te bevorderen.

Babymassage

Babymassage bevordert de band tussen ouder en kind en helpt bij het verbeteren van de slaap en het verminderen van huilbuien. Fiona biedt deskundige begeleiding aan ouders over hoe ze hun baby's op een veilige en effectieve manier kunnen masseren. Dit bevordert niet alleen het fysieke welzijn van de baby, maar helpt ook bij de ontwikkeling van een veilige hechting tussen ouder en kind.

Coaching en Begeleiding bij Pura Adelante

Doula Begeleiding

Als gediplomeerd doula biedt Fiona begeleiding en ondersteuning aan vrouwen vóór, tijdens en na de zwangerschap. Ze biedt mentale ondersteuning en praktische tips om de bevalling en de periode daarna zo soepel mogelijk te laten verlopen. Fiona helpt bij het voorbereiden van zowel de moeder als de partner op de bevalling, en zorgt voor een kalme en ondersteunende omgeving tijdens het hele proces.

Coaching bij Verlies

Verlies kan een verwoestende impact hebben op het leven van mensen. Fiona biedt persoonlijke begeleiding en ondersteuning aan degenen die te maken hebben gehad met een miskraam, stilgeboorte of andere vormen van verlies. Ze helpt haar cliënten om hun emoties te verwerken, geeft hen de ruimte om hun gevoelens te uiten en biedt tools om met hun verlies om te gaan. Fiona's benadering is liefdevol, begripvol en gericht op het vinden van een weg naar heling.

De Impact van Pura Adelante

Onder leiding van Fiona heeft Pura Adelante niet alleen succes geboekt, maar ook een positieve impact gemaakt op de gemeenschap. Het aanbieden van deze diverse behandelingen en coaching heeft talloze mensen geholpen om een betere balans en gezondheid te vinden. "Het is belangrijk voor ons om niet alleen te nemen, maar ook te geven," benadrukt Fiona. Haar toewijding aan welzijn en maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft haar en Pura Adelante veel lof opgeleverd.

De Keuze voor de Relax Sensation PRO-S Baby Massagetafel

Fiona bij haar Relax Sensation PRO-S Baby Massagetafel in haar mooie praktijk samen met haar collega

Een belangrijk onderdeel van Fiona's strategie bij Pura Adelante is de zorg voor de zwangeren van de gemeenschap. Daarom heeft ze gekozen voor de Relax Sensation PRO-S Baby massagetafel behandeltafel, een investering die haar klanten ten goede komt. Deze massagetafel staat bekend om zijn ergonomisch ontwerp, veiligheid en comfort, wat het ideaal maakt voor zwangerschapsmassages.

Fiona benadrukt het belang van de juiste apparatuur in haar praktijk. 

"Het gebruik van de beste materialen en apparatuur is essentieel om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen,"  

De Relax Sensation PRO-S Baby massagetafel helpt niet alleen bij het bieden van hoogwaardige behandelingen, maar versterkt ook het vertrouwen van de klanten bij Pura Adelante.

Toekomstvisie

Fiona is vastbesloten om met Pura Adelante nog verder te groeien en meer mensen te bereiken. Ze is continu bezig met innovatie en het zoeken naar nieuwe manieren om haar praktijk te verbeteren.

 "We zijn altijd op zoek naar de volgende stap, hoe we nog meer waarde kunnen bieden aan onze klanten en de wereld," 

Conclusie

Fiona Koning is een inspirerend voorbeeld van wat mogelijk is wanneer passie en toewijding samenkomen. Haar inzet voor het welzijn van haar klanten maakt Pura Adelante tot een uniek en geliefd centrum voor holistische geneeskunde. Met een heldere visie en onuitputtelijke energie blijft Fiona streven naar een betere toekomst voor ons allemaal. Pura Adelante is niet alleen een praktijk, het is een beweging naar een gezondere en meer gebalanceerde levensstijl, geleid door een vrouw met een groot hart en een scherpe geest.

In de komende jaren kunnen we zeker nog veel meer verwachten van Fiona Koning en haar innovatieve praktijk. Volg haar reis en laat je inspireren door de pure vooruitgang die ze blijft brengen.

Voor meer informatie over Fiona Koning en Pura Adelante, bezoek haar website.

Reacties
Categorieën
<