Massage Bonaire

Massage Bonaire

Marjolijn massage bonaire Relax Sensation

Marjolijn woont sinds 2019 wonen met haar gezin op Bonaire.  In Nederland had zij ruim 6 jaar een massage- en beautypraktijk gehad. Dit heeft ze altijd met veel liefde en vooral veel plezier gedaan.

Iemand op de massagetafel onder haar handen tot rust te zien komen is een cadeautje – iedere keer weer. Zij wil niet anders dan haar passie voor masseren en beautybehandelingen voortzetten op Bonaire. Geen grote zaak meer, maar heerlijk in een aparte praktijk aan huis én kleinschalig zodat zij alle tijd voor iedere bezoeker kan nemen.

Haar openingstijden waarbinnen zij afspraken plant zijn ruim, echter zij werkt niet fulltime. Voor het genieten van haar gezin, haar lieve honden, de prachtige tuin en het mooie eiland houd ze graag tijd vrij in haar agenda. Ook plant zij geen dagen vol met afspraken om zo iedereen een kwaliteitsmassage vol energie te kunnen bieden.


Gelukkig werk ik samen met fijne en professionele collega’s die met dezelfde intentie masseren


De ervaringen Marjolijn

Nieuwsgierig naar wat zij gedaan heeft? Dat is best veel:

Haar specialisatie is dat jij nooit twee keer dezelfde massage krijgt, maar jouw lichaam haar vertelt wat het nodig heeft en dan past Marjolijn de haar aangeleerde techniek toe die op dat moment van toepassing is.

Verder is zij docent Kindermassage en heeft zij lesgegeven bij een massage opleider, theorie readers opgesteld voor Workshops en opleidingen en gewerkt als massage examinator.

Op beauty vlak is het allemaal begonnen met waxen, waxen van het lichaam en gelaat om vervolgens de gehele beauty opleiding te volgen met als kers op de taart de manuele microblading techniek om een semi-permanente wenkbrauw aan te brengen.

De Massageruimtes

De massageruimtes bevinden zich in een aparte ruimte aan huis met eigen opgang. De ruimtes zijn volledig ingericht op het geven van massages, beautybehandelingen en gebruik van de easy shape trainer. Marjolijn gebruik enkel 100% natuurlijke producten. De ruimtes zijn rustgevend en airco gekoeld.

Marjolijn heeft gekozen voor een massagetafel Relax Sensation PRO van Massagetafel Design

Graag schrijven wij blogs voor u over Relax Sensation Benelux en onderwerpen die daarbij passen. Wij waarderen het zeer als u reageert op de blogs.
Reactie plaatsen
<