Hoe vaak moet ik een massage nemen?
07 augustus 2020 
in Tips

Hoe vaak moet ik een massage nemen?

Hoe vaak moet je een massage krijgen?

Hoe vaak moet je een massage nemen

Preventieve massages – preventieve zorg in plaats van nazorg

Door middel van werk, sport en andere dagelijkse activiteiten dagen we ons lichaam uit. Het lichaam probeert zich zo goed mogelijk aan deze eisen aan te passen en helaas gaat dat te vaak ten koste van onze gezondheid en spieren. Wie voorzorgsmaatregelen neemt, weet dit te voorkomen.

Neem twee keer per maand een massage

Wat brengt reguliere massage?

Door onze dagelijkse stress bouwen we over een langere periode spierspanning op, wat vaak leidt tot chronische spierpijn, spanningshoofdpijn en / of bewegingsbeperking. Om deze ongemakkelijke en soms langdurige omstandigheden te vermijden, is het verstandig regelmatig massages te nemen en daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Massagetherapeuten identificeren snel aankomende problemen in de spieren en behandelen voordat ze zelfs tot pijn en beperkingen kunnen leiden. Het doel van preventieve massages is om de symptomen tegen te gaan voordat ze zich voordoen.

Hoe vaak moet je een massage krijgen

Hoe vaak moet je een massage krijgen?

Na de eerste massage kan worden aangegeven hoevaak er een massage moet worden gegeven. De eerste keuze voor preventieve massage is meestal de klassieke massage . Reflexologietherapieën, handmatige lymfedrainage of andere behandelingen kunnen ook worden gebruikt. Elke 2 weken wordt preventieve massage aanbevolen.

Graag schrijven wij blogs voor u over Relax Sensation Benelux en onderwerpen die daarbij passen. Wij waarderen het zeer als u reageert op de blogs.
Reactie plaatsen
<