Sven Liekens bij zijn Relax Sensation PRO massagetafel van Massagetafel Design
Onze klanten
Relax Sensation Benelux
Onze klanten
11/16/2023
2 min
0

Van Farmaceutisch Visionair tot Holistische Geneeswijze Maestro

11/16/2023
2 min
0

Van Farmaceutisch Visionair tot Holistische Geneeswijze Maestro

I’LL TAKE YOU TO THE SOURCE OF YOUR LIFE

Sven Liekens achter zijn Relax Sensation PRO behandeltafel van Massagetafel DesignSven Liekens

De Overgang van Pharma naar Holistische Geneeskunde

Sven Liekens begon zijn professionele reis in de dynamische wereld van de farmaceutische sector. Als toegewijde sales specialist was hij verantwoordelijk voor de verkoop van plantaardige supplementen aan apothekers. Na een succesvolle carrière voelde Sven echter de behoefte aan verandering. Hij koos ervoor om zijn kennis en vaardigheden te verschuiven van conventionele farmaceutica naar een meer holistische benadering van geneeskunde.

Sven Liekens bij de Relax Sensation PRO in zijn praktijkruimteSven in zijn praktijkruimte

De Oosterse Reis Begint

Ongeveer 15 jaar geleden nam Sven Liekens de beslissing om zijn expertise te verbreden en zich te specialiseren in alternatieve geneeswijzen, met de nadruk op oosterse behandelingen. Zijn reis begon met een intensieve opleiding in voetreflexologie aan het OWC in Antwerpen. De opleiding omvatte 2 jaar voetreflexologie, gevolgd door 3 jaar Energetische Basiskennis en nog eens 2 jaar Medische Basiskennis.

Een Expertise Bouwen - Van Voetreflexologie tot Hypnose

Na zijn opleiding in voetreflexologie investeerde Sven in zijn voortdurende groei door zich te specialiseren in verschillende disciplines. Oor acupunctuur, Cupping therapie, Tui-Na behandelingen, Zheng Gu (Chinese Bone Setting), Chi Nei Tsang (buik- en darmbehandeling), Chinese Hoofd-, Nek- en Schoudermassage, Chinese 5 elementen voedingsleer, Psychonomie (gelaatskunde), Stemvork therapie en Hypnose therapie werden allemaal toegevoegd aan zijn indrukwekkende repertoire.

Hier behandelt Sven een cliënt

Streven naar Perfectie en Voortdurende Educatie

Wat Sven Liekens onderscheidt, is zijn niet-aflatende zoektocht naar perfectie en voortdurende educatie. Als perfectionist in hart en ziel blijft hij zichzelf bijscholen, zodat hij zijn cliënteel altijd een totaalpakket van hoogwaardige behandelingen kan aanbieden.

Specialisatie in Causale en Oosterse Behandelingen

Met een indrukwekkende ervaring van 15 jaar is Sven gespecialiseerd en gepassioneerd in het in balans brengen van lichaam en geest. Zijn doel is om het genezingsproces van zijn cliënten te bevorderen door middel van een scala aan behandelingen, waaronder hypnose, voetreflexologie, Chinese Bone Setting, Tuning Forks, Buikorgaan Massage, Ooracupunctuur en Cupping Therapie.

Investeren in Luxe voor Cliëntencomfort

Recentelijk heeft Sven Liekens een nieuwe dimensie toegevoegd aan zijn praktijk door te investeren in de Rolls-Royce onder de behandelstoelen, de Relax Sensation PRO, in zijn luxueuste uitvoering. Dit toont niet alleen zijn toewijding aan kwaliteit, maar biedt ook zijn cliënten een nog ontspannender ervaring tijdens hun behandelingen.

Sven Liekens - Een Bron van Genezing en Balans

Sven Liekens blijft niet alleen een autoriteit op het gebied van causale en oosterse behandelingen, maar ook een toegewijde bron van genezing en balans voor zijn cliënten. Zijn reis vanuit de farmaceutische sector naar de wereld van holistische geneeskunde illustreert niet alleen zijn vastberadenheid om te veranderen, maar ook zijn passie voor het welzijn van anderen. Met een voortdurende toewijding aan perfectie zal Sven ongetwijfeld blijven evolueren en zijn cliënten begeleiden op hun eigen paden naar welzijn.

Reacties
Categorieën
<