Chiropraxie hulpmiddelen

Wat is een Chiropractor?

Chiropractor

Een chiropractor is een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg die zich richt op de diagnose en behandeling van neuromusculaire aandoeningen, met de nadruk op behandeling door handmatige aanpassing en/of manipulatie van de wervelkolom.

Chiropractor

De meeste chiropractors proberen pijn te verminderen en de functionaliteit van patiënten te verbeteren en hen te leren hoe ze hun eigen gezondheid kunnen verklaren door middel van oefeningen, ergonomie en andere therapieën om rugpijn te behandelen.

Chiropractie wordt over het algemeen gecategoriseerd als alternatieve geneeskunde of complementaire geneeskunde.

Chiropractoren: fundamentele overtuigingen en doelen

Chiropractoren richten zich op de intieme relatie tussen het zenuwstelsel en de wervelkolom en houden vast aan de volgende overtuigingen:

Biomechanische en structurele verstoring van de wervelkolom kan het zenuwstelsel aantasten

Voor veel aandoeningen kan een chiropractische behandeling de structurele integriteit van de wervelkolom herstellen, de druk op het gevoelige neurologische weefsel verminderen en daardoor de gezondheid van het individu verbeteren.

Het behandelconcept van chiropractie is het herstellen van de normale mobiliteit van de wervelkolom, wat op zijn beurt de irritatie van de spinale zenuw verlicht en/of veranderde reflexen herstelt.

Reactie plaatsen
<