Hoe voorkomen massagetherapeuten duimblessures?
01 juni 2022 
in Tips

Hoe voorkomen massagetherapeuten duimblessures?

Hoe voorkomen massagetherapeuten duimblessures?

duimblessures bij massagetherapeuten

Een veel voorkomende blessure bij massagetherapeuten is de duim. De duimblessure. Is een probleem dat vermeden kan worden met de juiste massagetraining.

De meeste worden veroorzaakt door therapeuten die diep of op een specifieke plek proberen te masseren door diepe duimdruk uit te oefenen.

Eerst en vooral moet je de tijd besteden aan het opwarmen van het gebied waar dieper werk nodig is, te veel massagetherapeuten proberen te snel te diep te gaan, wat resulteert in overmatige druk op de duimgewrichten en ongemak voor de cliënt.

Het gebied moet grondig worden losgemaakt, dan en alleen dan kunt u meer druk gaan uitoefenen met uw duim, de tijd nemen en proberen het probleem niet te forceren.

Er zijn ook verschillende soorten duimen, sommige lang en dun, andere kort en dik, met veel vormen en maten ertussen, je moet je aanpassen aan je duimvorm om ontstekingen te voorkomen.

Zorg er ook voor dat u uw duim niet volledig uitsteekt, want vaak verdwijnt het ongemak door uw duim een beetje te sluiten, anderen moeten mogelijk hun duim met hun andere hand ondersteunen om de vereiste druk te krijgen, of als het een voortdurend probleem is, probeer dan niet het probleem in één keer op te lossen, nodig de klant uit voor een nieuwe massagetherapie behandeling.

Duim omhoog

Onthoud! Als je geblesseerd bent, kun je niemand helpen, dus wees voorzichtig.

Welkom bij ons op de blogpagina, waar we gepassioneerd schrijven over Massagetafel Design, Relax Sensation en alles wat onze klanten boeit. Onze blogs zijn op maat gemaakt om u te informeren, inspireren en een dieper inzicht te geven in de wereld van ontspanning en design. Bij elke post streven we ernaar om een meeslepende kijk te bieden op de laatste trends, en we delen ook boeiende verhalen en ervaringen van onze gewaardeerde klanten. Jouw feedback is van onschatbare waarde voor ons - of het nu lof is voor wat we goed doen of constructieve kritiek die ons helpt groeien. Wij geloven in een interactieve dialoog met onze lezers en streven naar het leveren van inhoud die relevant is voor u. Dus voel je vrij om te reageren, jouw gedachten te delen en zelfs suggesties te doen voor toekomstige onderwerpen. Samen bouwen we aan een gemeenschap gewijd aan welzijn, comfort en design. Bedankt voor het lezen en we kijken uit naar uw betrokkenheid bij onze blogs!
Reactie plaatsen
<