Fixup Massage

Kim Unawekla is een fanatieke sporter

Sinds 2010 is Kim Unawekla een fanatieke sporter en is zij begonnen op haar voeding te letten. Door de jaren heeft Kim geleerd wat gezond eten en sporten voor haar betekent.

Kim Unawekla - Masseuse

Fysieke en mentale klachten

Mensen gaan vaak over grenzen heen, of dit nu werk of sport gerelateerd is. Dit zorgt voor fysieke en mentale klachten wat je niet altijd met gezond eten en sporten kunt verhelpen.

Relax Sensation massagetafel PROKim Unawekla geeft hier een massage op een massagetafel Relax Sensation PRO

Instagram

In 2012 heeft Kim een instagramaccount aangemaakt waar zij maar liefst 150.000 volgers heeft die geïnspireerd zijn door het delen van van haar gezonde recepten.  Kim haar doel is nu om zoveel mogelijk mensen te helpen, zodat zij  lichamelijk en geestelijk weer goed in hun vel zitten.

Zwangerschapskussen voor massagetafel ProKim van Fixup Massage heeft haar massagetafel uitgerust met een zwangerschapskussen

Massage hoort bij een gezond leven

Massage hoort  in het totaalplaatje van ‘een gezond leven’. Door je regelmatig te laten masseren wordt je ontlast van pijn en spanningen. Kim helpt je graag om het lichaam weer in balans te brengen en te houden. En om je eraan te herinneren dat het belangrijk is om goed naar jouw eigen lichaam te luisteren.

Praktijkruimte van Fixup massagePraktijkruimte van Fixup massage met de Relax Sensation Massagetafel PRO

Fixup Massage

In Almere heeft Kim haar eigen massage praktijk aan huis. U kunt bij Kim terecht voor een Deep Tissue massage, Cupping Therapie, bindweefselmassage, sportmassage en ontspanningsmassage.

GezichtsbehandelingKim Unawekla geeft hier een gezichtsbehandeling

Maak een afspraak

 Heeft u klachten en kan uw lichaam wel wat ontspanning gebruiken? Maak dan een afspraak en Kim van Fixup Massage help u graag!

Graag schrijven wij blogs voor u over Relax Sensation Benelux en onderwerpen die daarbij passen. Wij waarderen het zeer als u reageert op de blogs.
Reactie plaatsen
<