Femke van Mood's Therapie

Wie is Femke van Mood's Therapie? 

Femke van Renterghem

Femke van Renterghem woont samen met haar gezin in Raamsdonksveer. Wat maakt haar uniek? Omdat zij meerdere disciplines beheerst en een laserapparaat in haar praktijk heeft staan, kan zij behandeling op maat afstemmen via acupunctuur, massage en/of lasertherapie. Behalve acupuncturist, is zij ook in bezit van het diploma HBO Medische Basiskennis en past zij ook de Westerse denkwijze toe. Indien nodig zal zij u doorverwijzen naar een arts, en werk zij samen met de fysiotherapie en osteopathie. 

Bij MOODS THERAPIE kunt u terecht voor o.a. pijnbestrijding via lasertherapie, massagetherapie of een behandeling met acupunctuur.

Massagetherapie werkt verwarmend en versoepelend voor lichaam en geest. Blokkades komen in beweging. Massage voert afvalstoffen af en brengt bouwstoffen en zuurstof daar waar het nodig is. Je lichaamsfuncties worden geoptimaliseerd. Het stimuleert je bloedsomloop, de lymfestroom, je afweer en organen. Massage laat chronische klachten verminderen of verdwijnen. 

Acupunctuur kan voor de meest uiteenlopende klachten worden toegepast. Voorbeelden van acupunctuur klachten: allerlei pijnklachten, ondersteuning bij burn-out, slapeloosheid, ongemakken tijdens de menstruatie of overgang, migraine hoofdpijnklachten.

Nieuw is lasertherapie:  geheel pijnloos pijn bestrijden? Dit kan nu via de nieuwste lasertechniek HPL lasertherapie. Direct resultaat al na de eerste behandeling en perfect toepasbaar in de acute fase. Voorbeelden wanneer lasertherapie toepassen? Stijve nek, rugpijnen


ONBALANS WEER IN BALANS BRENGEN


"Er is geen goed er is geen fout, alles is zoals het is."

Femke heeft gekozen voor een Relax Sensation PRO massagetafel van Massagetafel Design

Welkom bij ons op de blogpagina, waar we gepassioneerd schrijven over Massagetafel Design, Relax Sensation en alles wat onze klanten boeit. Onze blogs zijn op maat gemaakt om u te informeren, inspireren en een dieper inzicht te geven in de wereld van ontspanning en design. Bij elke post streven we ernaar om een meeslepende kijk te bieden op de laatste trends, en we delen ook boeiende verhalen en ervaringen van onze gewaardeerde klanten. Jouw feedback is van onschatbare waarde voor ons - of het nu lof is voor wat we goed doen of constructieve kritiek die ons helpt groeien. Wij geloven in een interactieve dialoog met onze lezers en streven naar het leveren van inhoud die relevant is voor u. Dus voel je vrij om te reageren, jouw gedachten te delen en zelfs suggesties te doen voor toekomstige onderwerpen. Samen bouwen we aan een gemeenschap gewijd aan welzijn, comfort en design. Bedankt voor het lezen en we kijken uit naar uw betrokkenheid bij onze blogs!
Reactie plaatsen
<