Maximale ontspanning met ons gepatenteerde hoofdeinde
08 maart 2023 
in Tips

Maximale ontspanning met ons gepatenteerde hoofdeinde

Maximale ontspanning met een driedelig hoofdeinde

Gepatenteerd hoofdgedeelte

Indruk maken op uw klanten is altijd een lastige klus. Om dat te bereiken, moet je niet alleen professioneel zijn en een mooie praktijk hebben, het allerbelangrijkste is ook het kiezen van de beste massage- of therapietafel.

Verlicht de druk op de spieren in de schouders en rug

Hoor je vaak een echo van de bezwaren van je patiënten in je hoofd, hoe ongemakkelijk ze zich voelen tijdens de behandeling? Met de Relax Sensation massagetafel of therapietafel behoort de echo tot het verleden. 


“Onze klanten zijn enthousiast over het gezichtscomfort en de comfortabele vulling. Ze waren vooral lovend over de armleuning optie. De beoefenaars van onze praktijk vinden ook dat de armleuning hen ergonomisch helpt tijdens het behandelen,"


Het innovatief ontworpen gepatenteerde hoofdgedeelte dat standaard op de Relax Sensation model Basic en PRO  zit is de perfecte oplossing voor een comfortabele buikligging. Hiermee kunt u de armleuning zo verstellen dat de schouders, nek en de gehele wervelkolom van uw patiënten volledig ontspannen zijn.Laten we het eenvoudiger en sneller maken om ermee om te gaan

Veel massage- en therapietafels op de markt bieden vrij tijdrovende oplossingen met het verstellen van de armleuningen. Meestal moet u elke armleuning apart instellen en bezig zijn met het los- en vastdraaien van de schroeven. Dit alles behoort tot het verleden met het gepatenteerde hoofdgedeelte, waarbij armleuningen gelijktijdig wordt versteld.

Het elektrische mechanisme is geïntegreerd in het frame van het hoofdgedeelte, wat u nog een voordeel biedt voor een snelle en efficiënte behandeling. Omdat er geen schroeven zijn, heeft u ook bij een zithouding aan het hoofdeinde een ongehinderde toegang tot de patiënt.

Massagetafel met gepatenteerd hoofdeinde

Eenvoudige elektrische verstelling van het gepatenteerde hoofdgedeelte

Het gepatenteerde hoofdgedeelte op de Relax Sensation massagetafel is heel eenvoudig, omdat de armleuning tegelijkertijd synchroon verstelbaar is. U drukt eenvoudig op het knopje onder het buitenste deel van het hoofdeinde, gaat omlaag en functioneert als een zeer comfortabele armleuning. Zo kunt u uw patiënten een nog meer ontspannen en comfortabele buikligging bieden.

Voor meer informatie neem CONTACT op met ons. 


Graag schrijven wij blogs voor u over Relax Sensation Benelux en onderwerpen die daarbij passen. Wij waarderen het zeer als u reageert op de blogs.
Reactie plaatsen
<