Maximale ontspanning met ons gepatenteerde hoofdeinde
08 maart 2023 
in Tips

Maximale ontspanning met ons gepatenteerde hoofdeinde

Maximale ontspanning met een driedelig hoofdeinde

Gepatenteerd hoofdgedeelte

Indruk maken op uw klanten is altijd een lastige klus. Om dat te bereiken, moet je niet alleen professioneel zijn en een mooie praktijk hebben, het allerbelangrijkste is ook het kiezen van de beste massage- of therapietafel.

Verlicht de druk op de spieren in de schouders en rug

Hoor je vaak een echo van de bezwaren van je patiënten in je hoofd, hoe ongemakkelijk ze zich voelen tijdens de behandeling? Met de Relax Sensation massagetafel of therapietafel behoort de echo tot het verleden.


“Onze klanten zijn enthousiast over het gezichtscomfort en de comfortabele vulling. Ze waren vooral lovend over de armleuning optie. De beoefenaars van onze praktijk vinden ook dat de armleuning hen ergonomisch helpt tijdens het behandelen,"


Het innovatief ontworpen gepatenteerde hoofdgedeelte dat standaard op de Relax Sensation model Basic en PRO  zit is de perfecte oplossing voor een comfortabele buikligging. Hiermee kunt u de armleuning zo verstellen dat de schouders, nek en de gehele wervelkolom van uw patiënten volledig ontspannen zijn.Laten we het eenvoudiger en sneller maken om ermee om te gaan

Veel massage- en therapietafels op de markt bieden vrij tijdrovende oplossingen met het verstellen van de armleuningen. Meestal moet u elke armleuning apart instellen en bezig zijn met het los- en vastdraaien van de schroeven. Dit alles behoort tot het verleden met het gepatenteerde hoofdgedeelte, waarbij armleuningen gelijktijdig wordt versteld.

Het elektrische mechanisme is geïntegreerd in het frame van het hoofdgedeelte, wat u nog een voordeel biedt voor een snelle en efficiënte behandeling. Omdat er geen schroeven zijn, heeft u ook bij een zithouding aan het hoofdeinde een ongehinderde toegang tot de patiënt.

Massagetafel met gepatenteerd hoofdeinde

Eenvoudige elektrische verstelling van het gepatenteerde hoofdgedeelte

Het gepatenteerde hoofdgedeelte op de Relax Sensation massagetafel is heel eenvoudig, omdat de armleuning tegelijkertijd synchroon verstelbaar is. U drukt eenvoudig op het knopje onder het buitenste deel van het hoofdeinde, gaat omlaag en functioneert als een zeer comfortabele armleuning. Zo kunt u uw patiënten een nog meer ontspannen en comfortabele buikligging bieden.

Voor meer informatie neem CONTACT op met ons.


Welkom bij ons op de blogpagina, waar we gepassioneerd schrijven over Massagetafel Design, Relax Sensation en alles wat onze klanten boeit. Onze blogs zijn op maat gemaakt om u te informeren, inspireren en een dieper inzicht te geven in de wereld van ontspanning en design.Bij elke post streven we ernaar om een meeslepende kijk te bieden op de laatste trends, en we delen ook boeiende verhalen en ervaringen van onze gewaardeerde klanten. Jouw feedback is van onschatbare waarde voor ons - of het nu lof is voor wat we goed doen of constructieve kritiek die ons helpt groeien.Wij geloven in een interactieve dialoog met onze lezers en streven naar het leveren van inhoud die relevant is voor u. Dus voel je vrij om te reageren, jouw gedachten te delen en zelfs suggesties te doen voor toekomstige onderwerpen. Samen bouwen we aan een gemeenschap gewijd aan welzijn, comfort en design.Bedankt voor het lezen en we kijken uit naar uw betrokkenheid bij onze blogs!
Reactie plaatsen
<