Elektrische massagetafel

Een elektrische massagetafel kopen?

U WILT EEN ELEKTRISCHE VERSTELBARE MASSAGETAFEL KOPEN?

Massagetafel Relax Sensation PRO comfortabelElektrisch verstelbare massagetafel - Relax Sensation PRO 

Elektrische massagetafels hebben een lange weg afgelegd.

Ze waren luidruchtig, onhandig en niet al esthetisch aantrekkelijk. Maar toch waren de voordelen van het kunnen aanpassen van de hoogte en positie met een druk op de knop de moeite waard.

Als je een nieuwe elektrische massagetafel wilt kopen, komt daar veel bij kijken.  Ze zijn er in verschillende maten en prijzen.

behandeltafel PRO elektrischVolledig elektrische massagetafel met drie krachtige Linak motoren

Tien tips die belangrijk zijn bij de aanschaf van een elektrische massagetafel. 

1. Hoogtebereik:

Hoogte verstelling van elektrisch verstelbare massagetafelDe hoogste stand van een premium elektrische massagetafel


De laagste stand van een elektrisch verstelbare massagetafelDe laagste stand van een premium elektrische massagetafel

Een van de eerste dingen die u moet beslissen, is het gewenste hoogtebereik, dat wil zeggen het verschil tussen de laagste en de hoogste instelling. Denk eraan hoe laag bij de grond en hoe hoog je de behandeltafel nodig hebt.


2. Motorgeluid

Linak motor voor elektrische massagetafelLinak motor voor elektrisch verstelbare massagetafel

Ik heb gemerkt dat 'stil' een subjectieve term is als het gaat om een bedrijf dat de motor van zijn tafel beschrijft. Een massagetafel uitproberen voordat u de aankoop doet, is eigenlijk een must, maar als u dat niet kunt, ga dan op zijn minst online en lees enkele recensies. Dat gezegd hebbende, de massagetafels van Massagetafel Design is vrijwel geruisloos, daar houden wij van.

3. Snelheid

Comfortabel omhoog en omlaag met luxe massagetafelHet is fijn als een massagetafel langzaam omhoog en omlaag beweegt

Weten hoe lang het duurt om uw tafel in de gewenste positie te krijgen en hoe soepel dat proces verloopt, is belangrijk. Nogmaals, dit kan iets zijn dat u moet doen via online beoordelingen. Met een goede massagetafel zou je niet of nauwelijks kunnen zien wanneer de tafel beweegt. Wij vinden het erg fijn dat al onze massagetafels heel langzaam beweegt en dat de bediening heel precies is.

4. Besturingsmethode:

Voetstang bediening aan beide zijden voor elektrische omhoog en omlaag verstellingVoetbediening doormiddel van stangen aan beide zijden van de massagetafel voor elektrisch omhoog en omlaag

Sommige behandeltafels worden geleverd met handbediening, sommige met voetbediening en sommige met de optie van beide of voetstangbediening aan beide zijden, ideaal. 

5. Beenruimte

Voldoende beenruimte onder elektrische massagetafelVoldoende beenruimte onder de massagetafel is heel belangrijk

Een zeer belangrijke overweging voor ons was de hoeveelheid been- en voetruimte onder de tafel. Bij sommige elektrische tafels is de motor onder de tafel geplaatst op een manier die de beenruimte vermindert en dat werkt niet prettig. Andere tafels hebben poten die elkaar kruisen op een manier die ook uw keuze van posities kan beperken wanneer u aan een cliënt werkt. Kies dus zorgvuldig volgens uw behoeften.

6. Vlak versus secties

Drie sectie op de elektrische massagetafelDrie secties op de massagetafel, zodat u de klant nog beter kunt positioneren

Sommige elektrische behandeltafels zijn vlak, net als een traditionele massagetafel, waarbij de hele tafel in één stuk omhoog komt. Andere tafels hebben de extra flexibiliteit om in secties te bewegen, zodat u de klant nog nauwkeuriger kunt positioneren. Elektrische massagetafels met drie secties zijn breed inzetbaar en dus heel populair. 

7. Extra functies en accessoires

Extra opties voor de massagetafelVergeet niet de extra opties voor de massagetafel

Overweeg extra functies en accessoires voor uw massagetafel. Welke kunt u achteraf nog monteren of bestellen en welke niet.

8. Prijskaartje:

Prijskaart van de massagetafelGoedkoop is vaak duurkoop op de langere termijn bij een massagetafel

En dan komen we bij de prijs. Elektrische heftafels variëren nogal in prijs, afhankelijk van de functies die u wilt. Goedkoop is bij elektrische massagetafels vaak duurkoop, omdat er dan ergens op bezuinigd moet worden. Ook de levensduur is erg belangrijk en een massagetafel met aantoonbare kwaliteitsmaterialen gaat langer mee en uiteindelijk bent u goedkoper uit. 

9. Garantie:

Beste garantie massagetafelVergeet de garantie niet te controleren van de massagetafel

Vergeet de waarde van een garantie niet, zelfs als u er normaal gesproken geen moeite voor doet om er een te krijgen voor uw gewone massagetafels. Naast het frame, het vinyl en het schuim, moet je ook rekening houden met de motor en bedieningselementen. Een goede garantie loont de moeite.

10. Geloofwaardigheid van het bedrijf/de fabrikant

Relax Sensation MassagetafelsKies voor een betrouwbare fabrikant en leverancier

Last but not least, en ik benadruk dit, als u uw massagetafel koopt, zorg er dan voor dat u de geloofwaardigheid van het bedrijf controleert. 


Massagetafel Design is leverancier van ergonomische massagetafels van hout.


Reactie plaatsen
<