Kaj van der Meer, Acupuntuur

Kaj van der Meer is eigenaar, Acupunctuur beweegt binnen B-Balanced.

Kaj van der Meer

Een overgave voor sport en bewegen deed Kaj in 2002 in de fysiotherapie terechtkomen. Na jaren ervaring als fysiotherapeut en tal van specialismen waaronder onder andere kinesio taping, orthopedische revalidatie, hoofdpijnbehandeling en dryneedling is Kaj in de Traditionele Chinese Geneeskunst geïnteresseerd geraakt. Aan de TCMA (Traditional Chinese Medicine Academie) heeft hij de opleiding tot acupuncturist geslaagd afgerond. Waar hij nu ook in opleiding is voor de Chinese kruidenleer.

De westers medische kennis in combinatie met de oosterse geneeswijzen zorgen voor een totaalbehandeling. Het is niet nodig om af te wachten tot u klachten heeft want acupunctuur wordt ook ter ondersteuning van de gezondheid ingezet.

Acupunctuur beweegt is gevestigd in een mooi healt centrum, onder de naam B-Balanced.

Er zijn divers specialisaties in B-Balanced die de verschillende aspecten van de gezondheidszorg belichten. Zoals osteopathie, orthomoleculaire therapie, mesologie,  psychosociale therapie  en acupunctuur.

Massagetafel van Kaj

Kaj heeft gekozen voor een behandeltafel model Relax Sensation PRO van Massagetafel Design

Graag schrijven wij blogs voor u over Relax Sensation Benelux en onderwerpen die daarbij passen. Wij waarderen het zeer als u reageert op de blogs.
Reactie plaatsen
<