Kaj van der Meer, Acupuntuur

Kaj van der Meer is eigenaar, Acupunctuur beweegt binnen B-Balanced.

Kaj van der Meer

Een overgave voor sport en bewegen deed Kaj in 2002 in de fysiotherapie terechtkomen. Na jaren ervaring als fysiotherapeut en tal van specialismen waaronder onder andere kinesio taping, orthopedische revalidatie, hoofdpijnbehandeling en dryneedling is Kaj in de Traditionele Chinese Geneeskunst geïnteresseerd geraakt. Aan de TCMA (Traditional Chinese Medicine Academie) heeft hij de opleiding tot acupuncturist geslaagd afgerond. Waar hij nu ook in opleiding is voor de Chinese kruidenleer.

De westers medische kennis in combinatie met de oosterse geneeswijzen zorgen voor een totaalbehandeling. Het is niet nodig om af te wachten tot u klachten heeft want acupunctuur wordt ook ter ondersteuning van de gezondheid ingezet.

Acupunctuur beweegt is gevestigd in een mooi healt centrum, onder de naam B-Balanced.

Er zijn divers specialisaties in B-Balanced die de verschillende aspecten van de gezondheidszorg belichten. Zoals osteopathie, orthomoleculaire therapie, mesologie,  psychosociale therapie  en acupunctuur.

Massagetafel van Kaj

Kaj heeft gekozen voor een behandeltafel model Relax Sensation PRO van Massagetafel Design

Welkom bij ons op de blogpagina, waar we gepassioneerd schrijven over Massagetafel Design, Relax Sensation en alles wat onze klanten boeit. Onze blogs zijn op maat gemaakt om u te informeren, inspireren en een dieper inzicht te geven in de wereld van ontspanning en design.Bij elke post streven we ernaar om een meeslepende kijk te bieden op de laatste trends, en we delen ook boeiende verhalen en ervaringen van onze gewaardeerde klanten. Jouw feedback is van onschatbare waarde voor ons - of het nu lof is voor wat we goed doen of constructieve kritiek die ons helpt groeien.Wij geloven in een interactieve dialoog met onze lezers en streven naar het leveren van inhoud die relevant is voor u. Dus voel je vrij om te reageren, jouw gedachten te delen en zelfs suggesties te doen voor toekomstige onderwerpen. Samen bouwen we aan een gemeenschap gewijd aan welzijn, comfort en design.Bedankt voor het lezen en we kijken uit naar uw betrokkenheid bij onze blogs!
Reactie plaatsen
<