Shiatsu Happy Fit en Margriet Brink

Shiatsu Happy Fit en Margriet Brink

Margriet Brink en haar massagetafel

Margriet Brink, oprichter van Shiatsu Happy Fit acupunctuur en tuina, heeft onlangs besloten om haar praktijk uit te rusten met de Ergonomische houten Relax Sensation PRO behandeltafel. Deze award-winnende massagetafel biedt comfort en ondersteuning voor zowel de cliënt als de therapeut, en is een uitstekende keuze voor elke praktijk die zich richt op het verbeteren van het welzijn van de cliënt.

Margriet Brink

Als therapeut begrijpt Margriet Brink het belang van het creëren van een ontspannen en comfortabele omgeving voor haar cliënten. De Relax Sensation PRO behandeltafel biedt de perfecte ondersteuning voor haar behandelingen, omdat het speciaal is ontworpen om de natuurlijke vorm van het lichaam te volgen en tegelijkertijd de druk op de gewrichten en de wervelkolom te verminderen. Dit betekent dat de cliënten van Shiatsu Happy Fit acupunctuur en tuina kunnen genieten van een diepere ontspanning en betere resultaten tijdens hun behandelingen.

Ergonomische houten behandeltafel

relax-sensation-pro-bamboe

De Ergonomische houten Relax Sensation PRO behandeltafel is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een strak en modern ontwerp. De tafel is uitgerust met een verstelbaar gepatenteerd hoofddeel en armleuningen, waardoor Margriet Brink haar cliënten in de meest comfortabele positie kan plaatsen voor hun behandeling. De tafel heeft ook een stevig houten frame dat zorgt voor een lange levensduur en duurzaamheid.

Verstelbare hoogte

Relax Sensation PRO met Halfzit functie

Een ander belangrijk kenmerk van de Relax Sensation PRO behandeltafel is de verstelbare hoogte. Dit betekent dat de tafel gemakkelijk kan worden aangepast aan de lengte van de therapeut, wat de ergonomie verbetert en zorgt voor een betere werkhouding. Dit is vooral belangrijk voor therapeuten zoals Margriet Brink, die vaak lange sessies uitvoeren en moeten zorgen voor hun eigen fysieke welzijn tijdens het werken.

Zelf ervaren

In haar praktijk is Margriet Brink toegewijd aan het bieden van de beste zorg aan haar cliënten en daarom heeft ze de keuze gemaakt voor de Relax Sensation PRO behandeltafel. Door te kiezen voor een kwalitatief hoogwaardige en ergonomische massagetafel, kan ze zich concentreren op haar behandelingen en de beste resultaten leveren voor haar cliënten.

Graag schrijven wij blogs voor u over Relax Sensation Benelux en onderwerpen die daarbij passen. Wij waarderen het zeer als u reageert op de blogs.
Reactie plaatsen
<