Hoe u de bekleding van uw massagetafel goed reinigt en verzorgt
15 maart 2023 
in Tips

Hoe u de bekleding van uw massagetafel goed reinigt en verzorgt

Hoe u de bekleding van uw massagetafel goed reinigt en verzorgt


Reinigen massagetafelReinig uw massagetafel

Naast cliënten in uw massagestudio of fysiotherapiepraktijk heeft ook de bekleding van uw massage- of therapietafel een eenvoudige verzorging nodig. Lees enkele tips om de bekleding te verzorgen zodat deze er goed uitziet.

Gegarandeerd hoogwaardige materialen


leerkleurenWij maken gebruik van de beste materialen van SKAI leer

De bekleding van Relax Sensation behandeltafels is gemaakt van hoogwaardig imitatieleer, dat wordt verzorgd door onze leveranciers SKAI in Duitsland. Naast brand- en waterbestendigheid is het leer ook zeer goed bestand tegen bloed, urine, ontsmettingsmiddelen, zout water, UV-stralen, micro-organismen en schimmels.

Hoe het uiterlijk van de nieuwe bekleding te behouden


Getailleerd ligvlak voor de massagetafelDetail opname van ons hoogwaardige materialen

Wij raden u aan de bekleding van uw onderzoeks- , massage- en therapietafels regelmatig te onderhouden. Zo voorkom je dat leer barst, vlekt en verleng je de levensduur.

Bescherm de bekleding

Bedek het gevoerde blad van uw massage- of therapietafel voor de behandeling met een laken, handdoek of papier uit de papierrolhouder. Deze laatste kan bij een aantal van onze massagetafels aan het onderstel van de tafel worden gemonteerd. 

Regelmatig schoonmaken

Om het nieuwe uiterlijk van de stof zo lang mogelijk te behouden, raden we aan om de bekleding van uw massage- of therapietafel regelmatig te reinigen. Gebruik een mengsel van zeep en water en veeg af met een microvezeldoek. Voor meer hardnekkige vlekken wast u het met een zachte borstel of spons. Het water mag niet warmer zijn dan 50 °C en het mengsel mag niet meer dan 10% zeep bevatten. Daarna afspoelen met schoon water en laten drogen. Bloedvlekken en resten van massageolie en -lotions kunnen vlekken achterlaten, daarom moeten deze zo snel mogelijk worden verwijderd. Gebruik koud water voor bloedvlekken en PH-neutrale zeep voor oliën. Pas op dat u geen wasmiddelen, schuurmiddelen, sterke zeep, bleekmiddel of schuurmiddelen gebruikt om de bekleding niet te beschadigen.

Desinfectie


Desinfecteer massagetafelDesinfecteer uw massagetafel


Maak voor het desinfecteren het gevoerde blad van de tafel schoon en laat het volledig drogen. Na gebruik van desinfectiemiddel afnemen met een schone natte doek. Neem voor meer informatie over door de fabrikant goedgekeurde desinfectiemiddelen contact op met ons.

Wij kunnen uw oude vulling vervangen

Gebruikt u onze tafels al lang en is de bekleding beschadigd, neem dan gerust contact op met ons serviceteam en ze zorgen voor vervanging. Misschien kun je je praktijk opfrissen door een nieuwe kleur te kiezen. Als u nog vragen heeft, helpen we u graag verder.

Klik HIER voor Contact met ons.

Welkom bij ons op de blogpagina, waar we gepassioneerd schrijven over Massagetafel Design, Relax Sensation en alles wat onze klanten boeit. Onze blogs zijn op maat gemaakt om u te informeren, inspireren en een dieper inzicht te geven in de wereld van ontspanning en design. Bij elke post streven we ernaar om een meeslepende kijk te bieden op de laatste trends, en we delen ook boeiende verhalen en ervaringen van onze gewaardeerde klanten. Jouw feedback is van onschatbare waarde voor ons - of het nu lof is voor wat we goed doen of constructieve kritiek die ons helpt groeien. Wij geloven in een interactieve dialoog met onze lezers en streven naar het leveren van inhoud die relevant is voor u. Dus voel je vrij om te reageren, jouw gedachten te delen en zelfs suggesties te doen voor toekomstige onderwerpen. Samen bouwen we aan een gemeenschap gewijd aan welzijn, comfort en design. Bedankt voor het lezen en we kijken uit naar uw betrokkenheid bij onze blogs!
Reactie plaatsen
<