Een Reis naar Innerlijke Schoonheid en Welzijn
18 december 2023 

Een Reis naar Innerlijke Schoonheid en Welzijn

Qi by Femm: Een Reis naar Innerlijke Schoonheid en Welzijn

In de wereld van welzijn en holistische gezondheid is Femmie Jansen een naam die synoniem staat voor passie, toewijding, en een diep begrip van het menselijk lichaam en geest. Met haar bedrijf Qi by Femm heeft Femmie zich toegewijd aan het laten stralen van mensen en het versterken van hun innerlijke kracht. Met een indrukwekkende achtergrond van 15 jaar als visagist, heeft Femmie een unieke reis gemaakt naar de wereld van de Chinese geneeskunst, waar ze haar liefde op het eerste gevoel ontdekte.

Femmie op haar Relax Sensation Simplex massagetafelFemmie op haar Relax Sensation Simplex massagetafel

Van Visagie naar Chinese Geneeskunst

Femmie's carrière begon als visagist, waar ze gedurende 15 jaar de schoonheid van elk individu benadrukte en innerlijke straling naar buiten bracht. Haar verlangen om verder te gaan en dieper te duiken in de wereld van welzijn bracht haar naar de Chinese geneeskunst. Het was liefde op het eerste gevoel, een diepgravende ervaring die haar perspectief op gezondheid en welzijn transformeerde.

Chinese GeneeskunstChinese Geneeskunst

Een Holistische Benadering

Wat Qi by Femm onderscheidt, is de holistische benadering van welzijn. Femmie deelt niet alleen haar expertise als TuiNa-masseur, maar integreert ook kennis uit Yoga, Qi-gong, en voedingsleer. Haar behandelingen zijn doordrenkt met de rijke principes van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM), waarbij ze zowel fysieke als emotionele aspecten aanpakt.

Verdieping in Chinese Geneeskunst

Femmie heeft haar kennis verder uitgebreid door verschillende opleidingen en trainingen te volgen, waaronder TuiNa massage bij Qing Bai Academy, Guasha gezichtsmassage bij Total Health, en een basisvakopleiding Chinese Geneeswijze bij Qing Bai Academy. Haar toewijding aan voortdurende groei en leren weerspiegelt zich in haar recente opleidingen, zoals de Westerse medische basiskennis en Tuina-ZEN massage.

Ademhaling, Voeding en Massage

In haar massages deelt Femmie niet alleen fysieke manipulatietechnieken, maar integreert ze ook kennis over ademhaling. Ze gelooft in de kracht van ademhaling om totale ontspanning te bevorderen en energieblokkades op te heffen. Bovendien heeft ze diepgaande kennis opgedaan over voeding en haar impact op het lichaam, waardoor ze persoonlijke tips kan geven voor kleine aanpassingen in voedingspatronen.

De Magie van Tuina Massage

Een van de kernbehandelingen bij Qi by Femm is de Tuina massage. Het is meer dan alleen een fysieke manipulatie; het is een diepe duik in de energiebanen en meridianen van het lichaam. Tuina massage vergroot de weerstand, veerkracht en flexibiliteit. Het verlicht niet alleen fysieke klachten zoals rug- en nekpijn, maar heeft ook aantoonbare effecten op emotionele blokkades, stress en zelfs depressie.

TuinaTuinaPsoas Spier: De Spier van de Ziel

Een uniek aspect van Femmie's benadering is de aandacht voor de psoas spier, die ze beschouwt als de 'spier van de ziel'. Ze begrijpt hoe deze spier verbonden is met zowel fysieke als emotionele welzijn, en haar behandelingen zijn gericht op het loslaten van spanning in dit cruciale gebied.

Guasha: Verjonging op Natuurlijke Wijze

Guasha, een eeuwenoude techniek uit de Traditionele Chinese Geneeskunde, is een integraal onderdeel van de behandelingen bij Qi by Femm. Het 'schrapen' van de huid met een jadesteen verbetert niet alleen de energiedoorstroming, maar heeft ook aantoonbare voordelen voor de huid, waardoor een natuurlijke en stralende gloed ontstaat.

Relax Sensation Simplex Massagetafel

Gespecialiseerde Massagetafel: Comfort in Harmonie

Femmie heeft bewust gekozen voor de Relax Sensation massagetafel Simplex om haar behandelingen uit te voeren. Deze gespecialiseerde tafel is ideaal voor haar verschillende behandelingen. Het ligvlak, gemakkelijk in hoogte verstelbaar, biedt niet alleen comfort maar ook een perfecte harmonie tijdens de behandeling.

De Simplex, met bevestigbare armsteunen en elektrische verstelbaarheid, biedt deze massagetafel niet alleen een optimaal comfort voor de cliënt maar ook flexibiliteit voor de behandelaar.

Femmie in haar praktijk bij de Relax Sensation Simplex massagetafelFemmie in haar praktijk bij de Relax Sensation Simplex massagetafel

Een Uitnodiging tot Welzijn

Bij Qi by Femm kun je meer verwachten dan alleen een behandeling. Femmie creëert een veilige omgeving waar ze eerst luistert naar je hulpvraag en verwachtingen. Haar toegankelijkheid, empathie, en integriteit maken elke sessie niet alleen een behandeling maar ook een moment van diepe ontspanning en zelfontdekking.

Of je nu worstelt met fysieke pijn, emotionele spanning of gewoon op zoek bent naar een preventieve boost voor lichaam en geest, Qi by Femm biedt een scala aan behandelingen die verder gaan dan oppervlakkige wellness. Het is een reis naar innerlijke schoonheid, welzijn en het ontketenen van je ware kracht. Maak contact met Femmie, laat je verwachtingen los, en omarm de reis naar een stralender en krachtiger zelf.

Welkom bij ons op de blogpagina, waar we gepassioneerd schrijven over Massagetafel Design, Relax Sensation en alles wat onze klanten boeit. Onze blogs zijn op maat gemaakt om u te informeren, inspireren en een dieper inzicht te geven in de wereld van ontspanning en design.Bij elke post streven we ernaar om een meeslepende kijk te bieden op de laatste trends, en we delen ook boeiende verhalen en ervaringen van onze gewaardeerde klanten. Jouw feedback is van onschatbare waarde voor ons - of het nu lof is voor wat we goed doen of constructieve kritiek die ons helpt groeien.Wij geloven in een interactieve dialoog met onze lezers en streven naar het leveren van inhoud die relevant is voor u. Dus voel je vrij om te reageren, jouw gedachten te delen en zelfs suggesties te doen voor toekomstige onderwerpen. Samen bouwen we aan een gemeenschap gewijd aan welzijn, comfort en design.Bedankt voor het lezen en we kijken uit naar uw betrokkenheid bij onze blogs!
Reactie plaatsen
<