Wauw deze massagetafel ligt wel heel erg comfortabel
15 februari 2021 

Wauw deze massagetafel ligt wel heel erg comfortabel

Deze behandeltafel ligt wel heel erg comfortabel en lekker verwarmd, prachtig om te zien.

Mijn naam is Daphne de Raad massagetherapeut en eigenaar van praktijk Oerqi gevestigd in het zuiden van Limburg.

Als massagetherapeut ben je altijd op zoek naar mooie producten waarmee je bij de cliënten nog meer en beter resultaat kunt behalen.
Zo kwamen we op de beurs ook deze geweldige massagetafel tegen waar ik toch nu echt wel van kan zeggen BESTE aankoop ooit voor mijn praktijk.

Massagetafel Relax Sensation Vario Plus van Daphne de Raad

Massagetafel Relax Sensation Pro van Daphne de Raad

Nu 2 weken in gebruik: Dit is wat cliënten tegen mij zeggen:

  • Wauw, deze tafel ligt wel heel erg comfortabel en lekker verwarmd prachtig om te zien.
  • O dat is wel erg fijn die armsteun voor mijn korte armpjes
  • Ik kan nog gewoon op mijn bolle (zwangere) buikje liggen hoe ideaal is dat thuis lukt al niet meer. (Mijn vorige massagetafel was al extra brede tafel van 80 cm, maar deze heeft een extra comfortabele laag en overtreft mijn oude behandeltafel in alles)
Daphne en haar massagetafel Relax Sensation Vario Plus

Daphne en haar massagetafel Relax Sensation Pro

Hoe is deze massagetafel voor de therapeut!

Voor mij als therapeut is deze massagetafel geweldig in gebruik geweldig en helemaal aan te passen naar mijn wensen tijdens de behandeling van de client. Of dit nu een voetreflex massage, ayurvedische behandeling, zwangerschapsmassage, babymassage of gezichtsbehandeling is. Ook is deze behandeltafel geschikt voor iedereen. Jong, oud, klein of groot. Het maakt niet uit. Deze massagetafel is voor iedereen.

Tip voor toekomstige klant.

Als tip zou ik willen meegeven. Als je voor deze massagetafel zou gaan. Bestel dan zeker de voetstangen erbij, die zijn zo handig in gebruik (“geen moeilijk gedoe van knoppen maar gewoon heel simpel te bedienen met je voeten en je handen zijn dan helemaal vrij”)

En mocht je voor deze massagetafel van Relax Sensation gaan. Dan wens ik je daar heel plezier mee en wie weet word je net zo verliefd op je massagetafel als ik.

Liefs Daphne xxx

Daphne de Raad

Welkom bij ons op de blogpagina, waar we gepassioneerd schrijven over Massagetafel Design, Relax Sensation en alles wat onze klanten boeit. Onze blogs zijn op maat gemaakt om u te informeren, inspireren en een dieper inzicht te geven in de wereld van ontspanning en design. Bij elke post streven we ernaar om een meeslepende kijk te bieden op de laatste trends, en we delen ook boeiende verhalen en ervaringen van onze gewaardeerde klanten. Jouw feedback is van onschatbare waarde voor ons - of het nu lof is voor wat we goed doen of constructieve kritiek die ons helpt groeien. Wij geloven in een interactieve dialoog met onze lezers en streven naar het leveren van inhoud die relevant is voor u. Dus voel je vrij om te reageren, jouw gedachten te delen en zelfs suggesties te doen voor toekomstige onderwerpen. Samen bouwen we aan een gemeenschap gewijd aan welzijn, comfort en design. Bedankt voor het lezen en we kijken uit naar uw betrokkenheid bij onze blogs!
Reactie plaatsen
<