Touched by Hands, praktijk voor massage & coaching.
03 augustus 2022 

Touched by Hands, praktijk voor massage & coaching.

Touched by Hands, praktijk voor massage & coaching.

Marjan van BuurenMarjan van Buuren bij haar Relax Sensation PRO massagetafel

Wil je even relaxen, bijkomen van de stress van alle dag en je laten verwennen? Bij Touched by Hands van Marjan van Buuren ben je hiervoor aan het juiste adres.

Marjan van Buuren

Touched by Hands staat vooral voor “de aanraking”. Aanraken doet goed, fysiek contact bevordert je humeur en gezondheid. Je kunt bij Marjan terecht voor verschillende massagetechnieken: van pure ontspanning tot het bestrijden van allerlei klachten.

Naast massage bied Marjan ook coaching aan: een mentale & emotionele aanraking. Graag breng ik je in beweging om zo een nieuwe balans in je leven te creëren.

In de praktijk van Marjan van Buuren sta jij centraal!

Door het combineren van massage en coaching is Marjan in staat de kern van een klacht / probleem te raken. Spierspanning, houding en beweging hangen vaak samen met gevoel en gedrag. Bewustwording van het lichaam en de emotionele betekenis daarvan kunnen helpen met het hervinden van een nieuw evenwicht. Graag reikt zij je de hand om dit met haar te ontdekken. Zij leert je te luisteren naar je eigen lichaam, dat is je beste adviseur.

Marjan's motto is daarom:


“Er is maar één medicijn voor al je kwaaltjes… En dat ben jij!”

– Andy Baggot –


Marjan van Buuren werkt met een behandeltafel van Relax Sensation van Massagetafel DesignGraag schrijven wij blogs voor u over Relax Sensation Benelux en onderwerpen die daarbij passen. Wij waarderen het zeer als u reageert op de blogs.
Reactie plaatsen
<