Touched by Hands, praktijk voor massage & coaching.
03 augustus 2022 

Touched by Hands, praktijk voor massage & coaching.

Touched by Hands, praktijk voor massage & coaching.

Marjan van BuurenMarjan van Buuren bij haar Relax Sensation PRO massagetafel

Wil je even relaxen, bijkomen van de stress van alle dag en je laten verwennen? Bij Touched by Hands van Marjan van Buuren ben je hiervoor aan het juiste adres.

Marjan van Buuren

Touched by Hands staat vooral voor “de aanraking”. Aanraken doet goed, fysiek contact bevordert je humeur en gezondheid. Je kunt bij Marjan terecht voor verschillende massagetechnieken: van pure ontspanning tot het bestrijden van allerlei klachten.

Naast massage bied Marjan ook coaching aan: een mentale & emotionele aanraking. Graag breng ik je in beweging om zo een nieuwe balans in je leven te creëren.

In de praktijk van Marjan van Buuren sta jij centraal!

Door het combineren van massage en coaching is Marjan in staat de kern van een klacht / probleem te raken. Spierspanning, houding en beweging hangen vaak samen met gevoel en gedrag. Bewustwording van het lichaam en de emotionele betekenis daarvan kunnen helpen met het hervinden van een nieuw evenwicht. Graag reikt zij je de hand om dit met haar te ontdekken. Zij leert je te luisteren naar je eigen lichaam, dat is je beste adviseur.

Marjan's motto is daarom:


“Er is maar één medicijn voor al je kwaaltjes… En dat ben jij!”

– Andy Baggot –


Marjan van Buuren werkt met een behandeltafel van Relax Sensation van Massagetafel DesignWelkom bij ons op de blogpagina, waar we gepassioneerd schrijven over Massagetafel Design, Relax Sensation en alles wat onze klanten boeit. Onze blogs zijn op maat gemaakt om u te informeren, inspireren en een dieper inzicht te geven in de wereld van ontspanning en design. Bij elke post streven we ernaar om een meeslepende kijk te bieden op de laatste trends, en we delen ook boeiende verhalen en ervaringen van onze gewaardeerde klanten. Jouw feedback is van onschatbare waarde voor ons - of het nu lof is voor wat we goed doen of constructieve kritiek die ons helpt groeien. Wij geloven in een interactieve dialoog met onze lezers en streven naar het leveren van inhoud die relevant is voor u. Dus voel je vrij om te reageren, jouw gedachten te delen en zelfs suggesties te doen voor toekomstige onderwerpen. Samen bouwen we aan een gemeenschap gewijd aan welzijn, comfort en design. Bedankt voor het lezen en we kijken uit naar uw betrokkenheid bij onze blogs!
Reactie plaatsen
<