Manibus Massagepraktijk

DE PRAKTIJK

Harbor Gym massageruimte

In het hartje van Nijmegen vind je de praktijk van Derek Boryca. Hier kun je terecht voor een massage met aandacht voor lichaam én geest. Of je nu behoefte hebt aan een ontspanningsmassage of last van stress, pijnlijke spieren, vastzittende schouders of burn-out klachten, de massages van Manibus massagepraktijk bieden altijd een gepaste oplossing. Door massage wordt er weer rust en ruimte gecreëerd in uw hoofd en lichaam. Door de ontspanning kom je dichter bij jezelf.

Hygiëne en kwaliteitsmassages zijn  zaken waar ze extra  aandacht aan besteden.

De praktijk beschikt over diverse middelen zoals verschillende massage-oliën, linnengoed, consumpties, climate-control en achtergrondmuziek.

Manibus Massagepraktijk, heeft een uniek team van professionele masseurs met eigen achtergrond en specialisatie biedt er diverse soorten massages zoals:

  • Sportmassage
  • Therapeutisch massage
  • Kindermassage
  • Ontspanningsmassage
  • Bindweefselmassage
  • Zwangerschapsmassage

DEREK BORYCA

Derek Boryca

Aanraking doet wonderen. Dit heeft Derek ontdekt tijdens zijn werk als begeleider van mensen met gedragsproblemen en in de gezondheidszorg bij jongeren en ouderen.

Sinds zijn jeugd werkte hij in een omgeving met sporters en ontdekte hij  wat massage kan doen. Hij heeft er nooit aan gedacht om van zijn hobby een serieuze bezigheid te maken. Hij was jong en had andere plannen. Toch, heeft hij  besloten om van masseren zijn beroep te maken. Hiervoor heeft hij ik opleiding Holistische Massage en Stresscounselor in 2014 met succes afgerond, met de titel Ontspanningstherapeut.

Massage Harbor Gym

HARBOR GYM

Manibus massagepraktijk verzorgt ook de  massages bij Harbor Gym in Nijmegen. In een zeer luxe ingerichte massageruimte worden de klanten daar in de watten gelegd.

Derek heeft heel bewust gekozen voor een massagetafel van Relax Sensation. Vanwege de kwaliteit en de uitstraling en de mogelijkheid de behandeltafel aan te passen aan de uitstraling van de massageruimte.

Welkom bij ons op de blogpagina, waar we gepassioneerd schrijven over Massagetafel Design, Relax Sensation en alles wat onze klanten boeit. Onze blogs zijn op maat gemaakt om u te informeren, inspireren en een dieper inzicht te geven in de wereld van ontspanning en design.Bij elke post streven we ernaar om een meeslepende kijk te bieden op de laatste trends, en we delen ook boeiende verhalen en ervaringen van onze gewaardeerde klanten. Jouw feedback is van onschatbare waarde voor ons - of het nu lof is voor wat we goed doen of constructieve kritiek die ons helpt groeien.Wij geloven in een interactieve dialoog met onze lezers en streven naar het leveren van inhoud die relevant is voor u. Dus voel je vrij om te reageren, jouw gedachten te delen en zelfs suggesties te doen voor toekomstige onderwerpen. Samen bouwen we aan een gemeenschap gewijd aan welzijn, comfort en design.Bedankt voor het lezen en we kijken uit naar uw betrokkenheid bij onze blogs!
Reactie plaatsen
<