Jolien De Bock in haar prachtige praktijk in België
Onze klanten
Relax Sensation Benelux
Onze klanten
11/16/2023
2 min
0

Jolien De Bock van Beauty Builders:

11/16/2023
2 min
0

Jolien De Bock van Beauty Builders

Een Toewijding aan Wellness en Kwaliteit in Waasmunster

In het schilderachtige Waasmunster, België, schittert Beauty Builders als een oase van welzijn, en aan het roer staat de gepassioneerde en getalenteerde Jolien De Bock. Maar wie is Jolien? Haar verhaal is er een van toewijding aan het menselijk lichaam, passie voor schoonheid en een onwankelbare wil om haar eigen weg te banen in de wereld van wellness en schoonheidsverzorging.

Jolien De BockJolien De Bock

Van Medisch Management Assistant naar Massagetherapeut


Een Ommezwaai naar Passie


Jolien's fascinatie voor het menselijk lichaam begon tijdens haar studies als Medical Management Assistant. Spieren, ziektes, oorzaken en oplossingen werden haar wereld. Helaas bleek de werkvloer niet het juiste podium voor haar, en vastberaden om haar roeping te vinden, begon ze haar zoektocht naar een alternatief.

Die zoektocht bracht haar naar de lessen van een massagetherapeut, waar ze al snel merkte dat ze de smaak te pakken had. Niet alleen stopte ze hier, maar ze voegde ook lessen in make-up toe aan haar repertoire. Uiteindelijk nam ze de gedurfde beslissing om fulltime terug naar de schoolbanken te gaan en de volledige opleiding tot schoonheidsspecialiste te voltooien.

Jolien bij haar Relax Sensation PRO behandeltafelJolien bij haar Relax Sensation PRO behandeltafel

Ondernemersbloed


De Keuze om Eigen Baas te Worden


Opgroeiend in een omgeving van zelfstandige ondernemers, was de keuze voor Jolien snel gemaakt: ze moest en zou haar eigen baas worden. Met haar opgedane kennis en passie voor schoonheid en welzijn was Beauty Builders geboren.

Jolien bij de massagetafel van Massagetafel Design

Een Overzicht van Jolien's Hoogwaardige Behandelingen

Jolien deelt niet alleen kennis en vaardigheden om oplossingen te vinden voor diverse schoonheidsproblemen, maar ze streeft er ook naar om haar klanten een wellnesservaring te bieden die ze nooit zullen vergeten. Haar behandelingen op hoog niveau omvatten:

 • Gezichtsbehandelingen: Op maat gemaakt voor elke huid.
 • Huidverbetering:Innovatieve methoden voor een stralende huid.
 • Lichaamsverzorging:Verwenning van top tot teen.
 • Massages:Een reis naar ontspanning en welzijn.
 • Rituelen:Ervaringen die de zintuigen prikkelen.
 • Pedicure:Voor gezonde en mooie voeten.
 • Ontharen:Effectieve ontharingsmethoden.
 • Laserontharing (Diode):Moderne en permanente oplossingen.
 • CM:Concrete oplossingen voor specifieke huidproblemen.
 • Lashes & Brows:Accentueer de natuurlijke schoonheid van de ogen.
 • Spraytan:Een zongebruinde gloed zonder zon.

Jolien De Bock in haar prachtige praktijk in BelgiëJolien in haar prachtige schoonheidssalon

De Kunst van Investering in Kwaliteit 

De Relax Sensation PRO-behandeltafel

Wat Beauty Builders echt onderscheidt, is Jolien's vastberadenheid om alleen het beste te bieden aan haarzelf en haar klanten. In haar zoektocht naar de ultieme behandelervaring heeft Jolien geïnvesteerd in de Relax Sensation PRO-behandeltafel. Deze tafel, bekend als de enige echte die alle behandelingen op het hoogste niveau aankan, weerspiegelt Jolien's streven naar perfectie en haar onwrikbare toewijding aan kwaliteit.

Voor Jolien De Bock is niets minder dan het beste goed genoeg. Haar verhaal is een inspiratie voor iedereen die streeft naar excellentie in de wereld van schoonheid en wellness. Beauty Builders is niet zomaar een schoonheidssalon; het is een symbool van vakmanschap, toewijding en de belofte van een onvergetelijke wellnesservaring.

Reacties
Categorieën
<