Ria blij met haar massagetafel van Massagetafel  Design
Onze klanten
Relax Sensation Benelux
Onze klanten
12/15/2023
2 min
0

Het Verhaal van Ria Gerritsen

12/15/2023
2 min
0

Het Verhaal van Ria Gerritsen

RiaRia Gerritsen


Passie voor Masseren en Comfort voor Haar Klanten


Ria Gerritsen: Een Verbinding tussen Indonesische Tradities en Moderne Massagetechnieken

Ria Gerritsen, eigenaresse van Pitjit en Shiatsupraktijk Blixembosch, verwelkomt je in haar oase van ontspanning en genezing in het bruisende Eindhoven. Haar leven lang heeft ze haar Indonesische roots omarmd en haar liefde voor masseren ontdekt. Als Pitjitmasseur, ook bekend als Ibu Pitjit, heeft ze zich toegewijd aan het bieden van diverse massages, waaronder de verfijnde Shiatsu en de traditionele Indonesische Pitjit.

Pitjit massagePitjit massage

Een Levenslange Passie voor Aanraking

Ria's pad begon in Indonesië, waar ze al op jonge leeftijd genoot van het geven van intuïtieve Indonesische massages aan haar moeder en familie. Na haar opleiding als Shiatsu- en stoelmasseur verdiepte ze zich verder in de Pitjitmassage onder begeleiding van Cis Flikkenschild. Vandaag de dag staat ze bekend als Ibu Pitjit, waar aanraking niet alleen ontspanning brengt, maar ook emoties bevrijdt.

Ria geeft shiatsu massageRia geeft Shiatsu Massage

Aanraking als Genezing

In het hart van Eindhoven biedt Ria diverse behandelingen aan, waaronder de befaamde Shiatsu. Deze traditionele Japanse meridiaanbehandeling, gericht op balansherstel, maakt gebruik van druk en strekkingen om de levensenergie (qi) te laten stromen. Ria's Pitjit kenmerkt zich door stevige massagetechnieken en snelle opeenvolgende bewegingen, een intuïtieve massage vanuit het hart.

Ria Gerritsen bij haar Relax Sensation Start massagetafelRia in haar prachtige praktijk in Eindhoven

Ria's Toewijding aan Comfort en Service

Recentelijk heeft Ria een nieuwe dimensie van comfort toegevoegd aan haar praktijk. Ze koos voor de Relax Sensation Start van Massagetafel Design, een bewuste stap om nog meer luxe en ontspanning te bieden aan haar gewaardeerde klanten. Deze keuze getuigt van Ria's voortdurende inzet voor comfort, en de Relax Sensation Start belichaamt de perfecte aanvulling op haar al uitgebreide aanbod.

Ria Gerritsen: Waar Warmte, Aanraking en Comfort Samenkomen

Bij Pitjit en Shiatsupraktijk Blixembosch komen traditie en moderniteit samen. Van Shiatsu drukpuntmassages tot de diepe ontspanning van Thaise yoga massage, Ria's aanbod is divers en gericht op het welzijn van haar klanten. Ben je op zoek naar een zwangerschapsmassage in Eindhoven? Ria's expertise strekt zich uit tot specifieke behandelingen om zwangerschapsklachten te verlichten.

Bezoek Ria

Ria blij met haar massagetafel van Massagetafel  DesignWelkom bij Ria

Ontdek zelf de rustgevende kracht van Ria's massages en behandelingen in haar praktijk in Eindhoven. Of je nu komt voor een traditionele Pitjit, een verkwikkende stoelmassage, of de diepe ontspanning van Thaise yoga massage, Ria heet je van harte welkom. Maak een afspraak en ervaar de genezende aanraking van Ibu Pitjit.

Reacties
Categorieën
<