Het Soft Sensation gezichtskussen was de beste beslissing!
18 januari 2023 
in Tips

Het Soft Sensation gezichtskussen was de beste beslissing!

Het Soft Sensation gezichtskussen was de beste beslissing!

soft-sensation-kussen-antraciet

Zo beschreef een van onze tevreden klanten de aankoop. Massagetafels en behandeltafels bieden uitzonderlijk comfort, maar ademhalingsgaten vormen vaak een zwakke plek. Door het gebruik van een Soft Sensation gezichtskussen kunt u ervoor zorgen dat de klanten tijdens de behandeling geen ongemak of druk op het gezicht ervaart.

Zorg voor totaal comfort tijdens de behandeling


Therapeuten wijzen er herhaaldelijk op dat een behandeling alleen kan slagen als de klanten volledig ontspannen is. Wanneer de klant op een massagetafel of therapietafel ligt, is het van het grootste belang dat hij of zij zo comfortabel mogelijk ligt. Relax Sensation massagetafels zijn voorzien van een hoogwaardige vulling. 

Speciale zorg voor het gezicht van de patiënt


Wanneer de klant tijdens de behandeling op de buik ligt, rust het gezicht in het ademgat. Ongeacht de vorm van het gaat(je) – breed of smal, korter of langer – het kan nooit zo worden ontworpen dat het perfect past bij al uw patiënten. Onze gezichten zijn net zo verschillend als wij als mensen. Sommigen hebben langere nekken, anderen een hoog voorhoofd, brede en volle wangen of smalle langwerpige gezichten. Het op de buik liggen tijdens de behandeling kan dus ongemakkelijk worden, juist omdat de patiënt geen positie kan vinden die goed aanvoelt op zijn of haar gezicht. Velen ervaren ongemak rond het voorhoofd; voor veel mannen drukt de tafel ongemakkelijk tegen hun adamsappel.

Soft Sensation Gezichtskussen – de perfecte oplossing


Het Soft Sensation gezichtskussen is ontworpen om te passen op gezichten van alle soorten en maten, evenals alle soorten ademhalingsgaten op massagetafels en behandeltafels.

Gemaakt van traagschuim

Het Soft Sensation gezichtskussen is gemaakt van hoogwaardig traagschuim. Dit materiaal is juist gekozen vanwege zijn uitstekende eigenschappen. Zeer elastische geheugenschuimcellen worden volledig samengedrukt wanneer er druk wordt uitgeoefend en keren langzaam terug naar hun oorspronkelijke vorm wanneer de druk wordt opgeheven. Deze flexibiliteit voorkomt dat het kussen voor extra druk op het lichaam zorgt. Het kussen is bovendien warmtegevoelig en past zich direct aan de lichaamstemperatuur van de klant aan.

Wanneer het gezicht van de klant op het gezichtskussen rust, omhult het kussen zachtjes het hele gezicht. Het vormt zich volledig naar de gezichtscontouren, waardoor de patiënt geen enkele vorm van tegendruk ervaart. Ongeacht de grootte van het gezicht en de kenmerken ervan, comfort is gegarandeerd.

Na langdurig op de buik liggen kan het ademgat vervelende afdrukken op het gezicht van de klant achterlaten. Door de flexibiliteit van memoryfoam wordt dit voorkomen door gebruik te maken van een gezichtskussen.

Gezicht kussenhoes

De kussenhoes is gemaakt van een wasbare stof. Het voelt  aangenaam aan. Het is verkrijgbaar in de kleur beige en antraciet.

U wilt een Soft Sensation kussen kopen? Klik hier

Het gezichtskussen is een accessoire dat door zijn uitzonderlijke eigenschappen toch onmisbaar is in combinatie met een ademgat in therapie- en massagetafels.

Graag schrijven wij blogs voor u over Relax Sensation Benelux en onderwerpen die daarbij passen. Wij waarderen het zeer als u reageert op de blogs.
Reactie plaatsen
<