De gezondheid van de therapeut staat voorop
01 maart 2023 
in Tips

De gezondheid van de therapeut staat voorop

De gezondheid van de therapeut staat voorop

houding therapeut is belangrijkGezondheid van de therapeut staat voorop

Therapeut of masseurs gebruiken hun hele lichaam als ze werken. Hun lichaam is als een hulpmiddel om andere mensen te helpen hun welzijn terug te krijgen. Voor hun eigen gezondheid zorgen is de basis van hun werk.

De prioriteit

prioriteit van therapeut is belangrijkPrioriteit dat de therapeut goed kan werken

Als we aan een therapeut of masseur denken, denken we eerst aan een behandeling die de patiënt van pijn verlicht, de spieren ontspant en hun verloren functies herstelt. Zelden denken we echter aan de problemen en pijnen van therapeuten die worden veroorzaakt door de aard van hun werk.

Hoe een therapietafel uw werk kan beïnvloeden

massagetafel-comfortKies voor een behandeltafel die uw behandeling volledig ondersteunt

Bij de keuze van apparatuur voor uw fysiotherapiepraktijk of massagestudio staat het comfort van de patiënt zeker op de eerste plaats. Maar je zult degene zijn die elke dag, elke week aan de massagetafel werkt. Zorg er dus voor dat u een therapietafel of behandeltafel kiest die uw behandelingen volledig ondersteunt.

Elektrisch verstelbare tafel

Een elektrisch verstelbare massagetafel is eigenlijk een must

U ontlast uw lichaam het meest en voorkomt verkeerde houdingen als u ervoor zorgt dat u behandelingen altijd op de juiste hoogte uitvoert. Met een elektrische therapietafel kunt u de tafel snel en eenvoudig in hoogte verstellen voor elke behandeling en tijdens de behandeling. Dit schept de voorwaarden voor goede lichaamsmechanismen.

De breedte van de therapietafel

Kies de juiste breedte voor uw massagetafel

Kies de breedte van de tafel in functie van de behandelingen die u uitvoert. Als u voor veel manipulaties boven de patiënt moet zijn, kiest u een smallere tafel. Dit maakt het gemakkelijker voor u om uw bewegingen te controleren en de patiënt te bereiken.

Kruk – steun en comfort

Ontspannen werken met een ergonomische krukZorg voor een optimale werkhoudiing, terwijl u uw klant behandelt

U voert meerdere behandelingen uit op één werkdag, maar hoeft ze niet allemaal staand door te brengen. Door een praktische kruk te gebruiken, komt u heel dicht bij uw patiënten en laat u tegelijkertijd uw benen en ruggengraat rusten.


Welkom bij ons op de blogpagina, waar we gepassioneerd schrijven over Massagetafel Design, Relax Sensation en alles wat onze klanten boeit. Onze blogs zijn op maat gemaakt om u te informeren, inspireren en een dieper inzicht te geven in de wereld van ontspanning en design. Bij elke post streven we ernaar om een meeslepende kijk te bieden op de laatste trends, en we delen ook boeiende verhalen en ervaringen van onze gewaardeerde klanten. Jouw feedback is van onschatbare waarde voor ons - of het nu lof is voor wat we goed doen of constructieve kritiek die ons helpt groeien. Wij geloven in een interactieve dialoog met onze lezers en streven naar het leveren van inhoud die relevant is voor u. Dus voel je vrij om te reageren, jouw gedachten te delen en zelfs suggesties te doen voor toekomstige onderwerpen. Samen bouwen we aan een gemeenschap gewijd aan welzijn, comfort en design. Bedankt voor het lezen en we kijken uit naar uw betrokkenheid bij onze blogs!
Reactie plaatsen
<