Ergonomische stoel voor massage

Ergonomische stoel voor de masseurs

Optimale werkhouding, dankzij de ergonomische kruk

Bekijk de voordelen
BQE ErgoSolex stoel

Zorg voor een optimale werkhouding, terwijl u uw klant behandelt. 

U zorgt dagelijks ervoor dat uw klanten zich ontspannen en mooi voelen, terwijl ze op uw massagetafel liggen of op uw behandelstoel zitten.

Maar zorgt u ook goed voor u zelf?
De ergonomische BQE stoelen zijn veel meer dan een standaard kruk. De BQE krukken ontlasten uw nek, rug en schouders. De stoelen zijn in hoogte verstelbaar en voorzien van een stevige rugleuning. Deze ergonomische stoelen zorgen ervoor dat u zich fitter voelt, minder gespannen en niet geheel onbelangrijk, pijn vrij.

Het zijn ook nog eens stoelen die gezien mogen worden. Een moderne stijlvolle kruk die geheel naar uw smaak en kleur kan worden aangepast in de kleur die u wenst of in de kleur die bij het interieur van uw beautysalon of wellness salon past.

BQE Ergonomische stoelen

Correct kruk

BQE Correct kruk

> Comfortabele zithouding

> Brede rugleuning

> Verbeterd uw zithouding

ErgoSolex kruk

BQE ErgoSolex kruk

> Hoge positionering van de kruk

> Smalle rugleuning

> Bewegingsvrijheid is optimaal

BQE Dynamic kruk

BQE ErgoSolex kruk

> Ergonomisch unieke stoel

> Kanteling automatisch

> Werkhouding correctie

Ontspannen werken met een ergonomische kruk

Werk ontspannen met een ergonomische kruk aan massage, wellness of beauty

U begint de dag fris. Rechtop zittend terwijl u uw cliënten behandelt.

Hoe lang houdt u dit vol?
Van nature de hele dag actief en rechtop zitten, lukt niet. Zonder goede ondersteuning heeft u de neiging onderuit te zakken.

De druk op de wervels en de spierspanning neemt toe en dat veroorzaakt vroeg of laat rug, nek en/of schouders klachten. Hoe meer u zit hoe groter de kans op klachten.

De kruk van BQE stimuleert u op rechtop te zitten. Met andere woorden een actieve zithouding aan te nemen met een ondersteuning voor de rug. Daardoor gaat u zich fitter voelen aan het einde van de werkdag. Bovendien verkleint u de kans op pijnklachten en in het meest ergste geval een hernia.

De meest geavanceerde kruk is de Dynamic, voor beauty specialisten, wellness specialisten en massage specialisten heeft een uniek schaarmechanisme. De rugsteun van deze kruk komt automatisch naar uw rug toe waardoor u gestimuleerd wordt om rechtop te zitten. Deze stabiliseert en ondersteunt de onderrug om inzakken te voorkomen.

Wist u dat BQE de enige in Europa is die deze krukken maakt?

2 Jaar garantie op onze modellen

<