De Ferrari onder de massagetafels

Ik was op slag verliefd op deze Ferrari onder de massagetafels

Mirjam en massagetafel Vario Plus

Mirjam

Bij een studie genoot zag ik dat de massagetafel van Relax Sensation Pro was geplaatst.

Ik was op slag verliefd.

Aangezien ik nog maar net mijn praktijk gestart was, besloot ik een foto van deze Ferrari onder de behandeltafels, in mijn studeerkamer op te hangen.

Als ik dan een jaar later nog steeds dat verliefde gevoel zou hebben, mocht ik hem aanschaffen.

Elke keer als ik langs de foto liep, zei ik: jij wordt van mij.

Toen ik met mijn vriendinnetje naar de therapeuten beurs in Houten zou gaan en zag dat Relax Sensation op de beurs zou staan, wist ik dat ik hem ging kopen.

Ik kon met moeite mijn enthousiasme onderdrukken om niet direct naar de stand te rennen.

Na een uitgebreide demonstratie van alle onderdelen en welke mogelijkheden en extra’s toe te passen waren, hadden Relax Sensation en Relax your Feet een deal.

Fantastische service, fijn persoonlijk contact, alleen maar goeds.

Geheel niet onbelangrijk, mijn cliënten zeggen vaak dat ze de tafel heel fijn vinden liggen.

Hij is goed breed, zodat je je armen lekker naast je neer kan leggen.

Door de dakhouding onder de knieën wordt de onderrug minder belast en dat wordt door al mijn cliënten zeer gewaardeerd.

Maar ook het hoofdgedeelte is in verschillende standen te zetten.

Sommige cliënten willen graag hun hoofd wat hoger en de ander wil platter vanwege de nek.

Buikligging is perfect waarbij de armen op een steun, die gedeeld wordt van de hoofdsteun en die je elektrisch naar beneden kan laten zakken, onder het hoofd neergelegd kunnen worden.

Beste aanschaf voor mijn praktijk aller tijden!

Welkom bij ons op de blogpagina, waar we gepassioneerd schrijven over Massagetafel Design, Relax Sensation en alles wat onze klanten boeit. Onze blogs zijn op maat gemaakt om u te informeren, inspireren en een dieper inzicht te geven in de wereld van ontspanning en design.Bij elke post streven we ernaar om een meeslepende kijk te bieden op de laatste trends, en we delen ook boeiende verhalen en ervaringen van onze gewaardeerde klanten. Jouw feedback is van onschatbare waarde voor ons - of het nu lof is voor wat we goed doen of constructieve kritiek die ons helpt groeien.Wij geloven in een interactieve dialoog met onze lezers en streven naar het leveren van inhoud die relevant is voor u. Dus voel je vrij om te reageren, jouw gedachten te delen en zelfs suggesties te doen voor toekomstige onderwerpen. Samen bouwen we aan een gemeenschap gewijd aan welzijn, comfort en design.Bedankt voor het lezen en we kijken uit naar uw betrokkenheid bij onze blogs!
Reactie plaatsen
<