Salon | Massage Ukiyo

Emma van Salon | Massage Ukiyo

Emma woont in het mooie dorpje Meijel, gelegen aan het natuurgebied De Groote Peel. Zij is opgeleid als masseuse en schoonheidsspecialiste en werk al een aantal jaar in dit mooie vak.  Wat kan je van Emma verwachten een behandeling uit liefde voor haar vak en de aandacht voor de klant.

Emma Gielen bij haar massagetafel van Relax SensationEmma bij haar massagetafel geleverd door Massagetafel Design

De naam van de salon heeft een prachtige betekenis genaamd:

Living in the moment, detached from the bothers of life
Wegdwalen in het moment van ontspanning.

Omdat het leven zo druk is, heeft iedereen het nodig om even niet te denken aan de dingen die om je heen gebeuren. Een massage van Salon Ukiyo brengt rust in je lichaam en in je hoofd.

Bij de massagebehandelingen wordt er gewerkt met 100% natuurlijke producten van hoogwaardige kwaliteit. Dit is een bewuste keuze, de natuur kan namelijk zo veel goeds doen voor onze huid. De kern van deze behandelingen zijn de kostbare oliën, extracten en essentiële oliën uit de natuur.

Iedere behandeling wordt op de klant persoonlijk afgestemd. De klant kiest zelf met welke geur ze gemasseerd wilt worden en vaak zegt deze geur iets over hoe jij je op dat moment voelt en wat je nodig hebt.

Emma heeft gekozen voor een behandeltafel / massagetafel Relax Sensation model PRO. 

Welkom bij ons op de blogpagina, waar we gepassioneerd schrijven over Massagetafel Design, Relax Sensation en alles wat onze klanten boeit. Onze blogs zijn op maat gemaakt om u te informeren, inspireren en een dieper inzicht te geven in de wereld van ontspanning en design.Bij elke post streven we ernaar om een meeslepende kijk te bieden op de laatste trends, en we delen ook boeiende verhalen en ervaringen van onze gewaardeerde klanten. Jouw feedback is van onschatbare waarde voor ons - of het nu lof is voor wat we goed doen of constructieve kritiek die ons helpt groeien.Wij geloven in een interactieve dialoog met onze lezers en streven naar het leveren van inhoud die relevant is voor u. Dus voel je vrij om te reageren, jouw gedachten te delen en zelfs suggesties te doen voor toekomstige onderwerpen. Samen bouwen we aan een gemeenschap gewijd aan welzijn, comfort en design.Bedankt voor het lezen en we kijken uit naar uw betrokkenheid bij onze blogs!
Reactie plaatsen
<