Salon | Massage Ukiyo

Emma van Salon | Massage Ukiyo

Emma woont in het mooie dorpje Meijel, gelegen aan het natuurgebied De Groote Peel. Zij is opgeleid als masseuse en schoonheidsspecialiste en werk al een aantal jaar in dit mooie vak.  Wat kan je van Emma verwachten een behandeling uit liefde voor haar vak en de aandacht voor de klant.

Emma Gielen bij haar massagetafel van Relax SensationEmma bij haar massagetafel geleverd door Massagetafel Design

De naam van de salon heeft een prachtige betekenis genaamd:

Living in the moment, detached from the bothers of life
Wegdwalen in het moment van ontspanning.

Omdat het leven zo druk is, heeft iedereen het nodig om even niet te denken aan de dingen die om je heen gebeuren. Een massage van Salon Ukiyo brengt rust in je lichaam en in je hoofd.

Bij de massagebehandelingen wordt er gewerkt met 100% natuurlijke producten van hoogwaardige kwaliteit. Dit is een bewuste keuze, de natuur kan namelijk zo veel goeds doen voor onze huid. De kern van deze behandelingen zijn de kostbare oliën, extracten en essentiële oliën uit de natuur.

Iedere behandeling wordt op de klant persoonlijk afgestemd. De klant kiest zelf met welke geur ze gemasseerd wilt worden en vaak zegt deze geur iets over hoe jij je op dat moment voelt en wat je nodig hebt.

Emma heeft gekozen voor een behandeltafel / massagetafel Relax Sensation model PRO. 

Graag schrijven wij blogs voor u over Relax Sensation Benelux en onderwerpen die daarbij passen. Wij waarderen het zeer als u reageert op de blogs.
Reactie plaatsen
<