Pedicure Terschelling - Verwen je Voeten met Saskia Zeijlemaker
03 augustus 2023 

Pedicure Terschelling - Verwen je Voeten met Saskia Zeijlemaker

Pedicure Terschelling - Verwen je Voeten met Saskia Zeijlemaker

Welkom bij Pedicure Terschelling, waar Saskia Zeijlemaker met liefde en zorg uw voeten in de watten legt! Saskia heeft onlangs de prachtige Relax Sensation PRO massagetafel aangeschaft, compleet met bijpassende kruk en een handige accu voor draadloos werken. Met deze perfecte setting creëert ze een ontspannen sfeer voor al haar klanten.

Saskia Zeijlemaker op haar massagetafelSaskia Zeijlemaker op haar massagetafel

Voetenbehandeling op maat

Bij Pedicure Terschelling kunt u terecht voor een uitgebreide voetenbehandeling op maat. Saskia besteedt veel aandacht aan het verzorgen van uw nagels, nagelomgeving en het verwijderen van eventueel eelt. Ook pakt ze vervelende problemen aan, zoals likdoorns en ingroeiende nagels. Na de behandeling verwent ze uw voeten met een lichte voetmassage, waarbij ze gebruikmaakt van verzorgende crème of massageolie.

Kalk- en schimmelnagels

Heeft u last van kalk- of schimmelnagels? Ook hiervoor kunt u bij Saskia terecht. Ze biedt niet alleen de behandeling van deze nagels aan, maar voorziet u ook van deskundig advies om het probleem aan te pakken.

Gekwalificeerde zorg

Saskia werkt volgens de hoogste hygiëne richtlijnen en volgt de code van de voetverzorger. Ze heeft aanvullende diploma's behaald als medisch pedicure, waardoor ze de diabetische, reuma- en overige risicovoeten met zorg behandelt. Daarnaast is ze bevoegd om nagelbeugels te zetten bij ingroeiende nagels, nagelreparaties uit te voeren en ortheses te maken.

Ontspannende Voetreflexmassage

Naast de voetenbehandelingen biedt Saskia ook ontspannende voetreflexmassages aan. Deze massage heeft een positieve uitwerking op het hele lichaam en biedt een weldaad voor zowel de voeten als het lichaam. Laat de stress van alledag achter u en geniet van een heerlijk moment van ontspanning.

Prachtige omgeving

De praktijkruimte van Pedicure Terschelling bevindt zich in Midsland, maar op afspraak komt Saskia ook graag bij u thuis. De locatie achter het Strieper kerkhof biedt voldoende parkeergelegenheid en een rustige, landelijke sfeer met uitzicht op de polder, schapen en koeien.

Kom langs en geniet

Saskia verwelkomt u graag bij Pedicure Terschelling, waar u niet alleen van een professionele voetenbehandeling geniet, maar ook van de serene omgeving en persoonlijke aandacht.

Welkom bij ons op de blogpagina, waar we gepassioneerd schrijven over Massagetafel Design, Relax Sensation en alles wat onze klanten boeit. Onze blogs zijn op maat gemaakt om u te informeren, inspireren en een dieper inzicht te geven in de wereld van ontspanning en design.Bij elke post streven we ernaar om een meeslepende kijk te bieden op de laatste trends, en we delen ook boeiende verhalen en ervaringen van onze gewaardeerde klanten. Jouw feedback is van onschatbare waarde voor ons - of het nu lof is voor wat we goed doen of constructieve kritiek die ons helpt groeien.Wij geloven in een interactieve dialoog met onze lezers en streven naar het leveren van inhoud die relevant is voor u. Dus voel je vrij om te reageren, jouw gedachten te delen en zelfs suggesties te doen voor toekomstige onderwerpen. Samen bouwen we aan een gemeenschap gewijd aan welzijn, comfort en design.Bedankt voor het lezen en we kijken uit naar uw betrokkenheid bij onze blogs!
Reactie plaatsen
<