Massagepraktijk Betty de Lange

Expert in ontspanning

In massagepraktijk Betty de Lange kun je terecht voor een persoonlijk afgestemde massage met aandacht, 

 gericht op ontspanning van lichaam en geest en vermindering van pijnklachten.

Maakt jouw hoofd soms ook overuren?

Heb jij het altijd druk met lijstjes afwerken, werk, gezin, huishouden en sociale contacten? 

Ren je maar door? Heb je last van spanningsklachten en vind je eigenlijk dat je wat beter voor jezelf zou moeten zorgen?

Verlang je naar meer ontspanning? 

Gun jezelf een heerlijke ontspannen massage!

Een momentje helemaal voor jezelf

Betty de Lange

Betty de Lange

Bij de praktijk van Betty mag jij jezelf zijn; blij, somber, enthousiast, verdrietig, onzeker, spiritueel of met beide benen op de grond.

Het is goed zoals je bent en je mag zijn zoals je je voelt.

Wie is Betty de Lange?

Eind 2019 heeft Betty haar diploma gehaald voor Allround masseur en is kort daarna met haar eigen massagepraktijk gestart. Momenteel ben is Betty bezig met de hbo-opleiding voor massagetherapeut, waarin zij klachtgericht leer werken, zowel op fysiek als mentaal gebied. 

De achtergrond van Betty ligt in de diëtetiek; voeding en gezondheid hebben altijd haar interesse gehad en wellicht dat zij in de toekomst een combinatie gaat maken met de massages. 

Enkele jaren geleden heeft zij zelf ondervonden dat massage een hele fijne manier is om te ontspannen.

Zij werd enige tijd geplaagd door burn-outklachten. Zij dacht deze klachten aan te kunnen pakken door er veel over te lezen en te praten om zo te achterhalen waar het probleem zat. Zij probeerde het op te lossen vanuit haar hoofd. Maar vergat te voelen… 

Want hoe voelt je lijf eigenlijk?  Wat heb je nodig? 

Betty kwam tot de ontdekking dat naast gezond eten en bewegen, ontspanning en rust zéker zo belangrijk zijn. Met name om het stresshormoon cortisol, dat zoveel fysieke en mentale klachten geeft, te verlagen.  

Om die rust en ontspanning te vinden maakte zij een afspraak bij een massagetherapeut

Dit heeft haar superveel gebracht en inzichten gegeven! De massages en ook yoga hebben ervoor gezorgd dat zij de verbinding met haarzelf heeft teruggevonden, Zij leerde weer naar haar zelf en haar gevoel te luisteren, te ontspannen en meer in het hier-en-nu te zijn! 

En dat gunt Betty  jou ook!

massagetafel PRO van Betty de Lange

Betty heeft gekozen voor een massagetafel Relax Sensation PRO van Massagetafel Design

Welkom bij ons op de blogpagina, waar we gepassioneerd schrijven over Massagetafel Design, Relax Sensation en alles wat onze klanten boeit. Onze blogs zijn op maat gemaakt om u te informeren, inspireren en een dieper inzicht te geven in de wereld van ontspanning en design. Bij elke post streven we ernaar om een meeslepende kijk te bieden op de laatste trends, en we delen ook boeiende verhalen en ervaringen van onze gewaardeerde klanten. Jouw feedback is van onschatbare waarde voor ons - of het nu lof is voor wat we goed doen of constructieve kritiek die ons helpt groeien. Wij geloven in een interactieve dialoog met onze lezers en streven naar het leveren van inhoud die relevant is voor u. Dus voel je vrij om te reageren, jouw gedachten te delen en zelfs suggesties te doen voor toekomstige onderwerpen. Samen bouwen we aan een gemeenschap gewijd aan welzijn, comfort en design. Bedankt voor het lezen en we kijken uit naar uw betrokkenheid bij onze blogs!
Reactie plaatsen
<