Mohara Massagepraktijk

Wie is Mohara? 


Margot Rekers


Mohara (Mo ben ik, Hara betekent buik, centrum) is de bedrijfsnaam van de massagepraktijk van Margot Reker. In haar massages werkt ze vanuit haar Hara en nodigt u ook uit om uw aandacht in uw Hara te brengen, om vervolgens lichaam en geest te kunnen ontspannen. Een massage is even tijd nemen voor uzelf tussen de drukke werkzaamheden door. Het helpt om zorg te dragen voor uzelf en uw fysieke en mentale gezondheid. Uit het Hoofd, in het Lijf.

Margot Rekers op haar Relax Sensation PRO massagetafelMargot Rekers op haar Relax Sensation model PRO massagetafel

Margot heeft  Antroposofische gezondheidszorg gestudeerd aan de Leidse Hogeschool, richting Kunstzinnige therapie. Van 2010 tot 2014 werkte zij in het Radboudumc als project assistent bij het Trialcoördinatie en Datacentrum van de afdeling hematologie. Naast deze baan volgde zij bij het opleidingsinstituut Qing-Bai een driejarige opleiding tot shiatsu therapeut, gevolgd door een opleiding tot Tuina therapeut. Omdat zij massage-therapeut is, zijn zowel ontspanningsmassages als klachtgerichte behandelingen mogelijk.

Op 8 december 2013 werd Mohara Mobiel officieel geopend door Cathy van Beek van de Raad van Bestuur van het Radboudumc. Sinds september 2014 kunt u haar vinden op het Medewerkersplein, een uitstekende plek om Radboud-medewerkers te ondersteunen!

Op 4 juli 2022 opent Margo haar nieuwe praktijk in het Radboudumc in Nijmegen.

Margot heeft gekozen voor een Relax Sensation model Pro massagetafel. 

Graag schrijven wij blogs voor u over Relax Sensation Benelux en onderwerpen die daarbij passen. Wij waarderen het zeer als u reageert op de blogs.
Reactie plaatsen
<