Mohara Massagepraktijk

Wie is Mohara? 


Margot Rekers


Mohara (Mo ben ik, Hara betekent buik, centrum) is de bedrijfsnaam van de massagepraktijk van Margot Reker. In haar massages werkt ze vanuit haar Hara en nodigt u ook uit om uw aandacht in uw Hara te brengen, om vervolgens lichaam en geest te kunnen ontspannen. Een massage is even tijd nemen voor uzelf tussen de drukke werkzaamheden door. Het helpt om zorg te dragen voor uzelf en uw fysieke en mentale gezondheid. Uit het Hoofd, in het Lijf.

Margot Rekers op haar Relax Sensation PRO massagetafelMargot Rekers op haar Relax Sensation model PRO massagetafel

Margot heeft  Antroposofische gezondheidszorg gestudeerd aan de Leidse Hogeschool, richting Kunstzinnige therapie. Van 2010 tot 2014 werkte zij in het Radboudumc als project assistent bij het Trialcoördinatie en Datacentrum van de afdeling hematologie. Naast deze baan volgde zij bij het opleidingsinstituut Qing-Bai een driejarige opleiding tot shiatsu therapeut, gevolgd door een opleiding tot Tuina therapeut. Omdat zij massage-therapeut is, zijn zowel ontspanningsmassages als klachtgerichte behandelingen mogelijk.

Op 8 december 2013 werd Mohara Mobiel officieel geopend door Cathy van Beek van de Raad van Bestuur van het Radboudumc. Sinds september 2014 kunt u haar vinden op het Medewerkersplein, een uitstekende plek om Radboud-medewerkers te ondersteunen!

Op 4 juli 2022 opent Margo haar nieuwe praktijk in het Radboudumc in Nijmegen.

Margot heeft gekozen voor een Relax Sensation model Pro massagetafel. 

Welkom bij ons op de blogpagina, waar we gepassioneerd schrijven over Massagetafel Design, Relax Sensation en alles wat onze klanten boeit. Onze blogs zijn op maat gemaakt om u te informeren, inspireren en een dieper inzicht te geven in de wereld van ontspanning en design. Bij elke post streven we ernaar om een meeslepende kijk te bieden op de laatste trends, en we delen ook boeiende verhalen en ervaringen van onze gewaardeerde klanten. Jouw feedback is van onschatbare waarde voor ons - of het nu lof is voor wat we goed doen of constructieve kritiek die ons helpt groeien. Wij geloven in een interactieve dialoog met onze lezers en streven naar het leveren van inhoud die relevant is voor u. Dus voel je vrij om te reageren, jouw gedachten te delen en zelfs suggesties te doen voor toekomstige onderwerpen. Samen bouwen we aan een gemeenschap gewijd aan welzijn, comfort en design. Bedankt voor het lezen en we kijken uit naar uw betrokkenheid bij onze blogs!
Reactie plaatsen
<