Massage bij Bodi Kanwa: Een Reis naar Welzijn
01 november 2023 

Massage bij Bodi Kanwa: Een Reis naar Welzijn

Massage bij Bodi Kanwa: Een Reis naar Welzijn

Ben je op zoek naar ultieme ontspanning en balans voor zowel lichaam als geest? Henriette Smeding, de eigenaresse van Bodi Kanwa massagepraktijk in Emmeloord, biedt een reis naar welzijn door middel van diverse massages, waaronder de Ayurvedische massage op de Relax Sensation Simplex massagetafel van Massagetafel Design.

Relax Sensation Simplex MassagetafelRelax Sensation Simplex Massagetafel 

Ayurvedische Massage - Balans van Lichaam en Geest

De Ayurvedische massage is een zachte energetische massage die gericht is op het herstellen van de balans tussen lichaam en geest. Deze massage heeft zuiverende en ontspannende eigenschappen. Tijdens de sessie worden de Marma punten gestimuleerd om de energiestroom te verbeteren en gifstoffen uit het lichaam te verwijderen. De warme olie die tijdens de massage wordt gebruikt, wordt speciaal samengesteld op basis van jouw persoonlijke dosha. Hierdoor kunnen de heilzame kruiden in de olie hun geneeskrachtige werk doen. De Ayurvedische massage is gebaseerd op Ayurveda, waarin de constitutie van ieder individu is samengesteld uit drie dosha's: Vata, Pitta en Kapha.

Klassieke Massage - Verlichting bij Spierpijn en Vermoeidheid

De klassieke massage is ideaal voor diegenen die last hebben van spierpijn na het sporten of zware lichamelijke inspanning. Deze stevige massage begint met het verwarmen van de spieren en gaat verder met kneden en druk uitoefenen om de spieren te ontspannen en de doorbloeding te bevorderen. Dit helpt bij het afvoeren van afvalstoffen en het herstel van bindweefsel. Je kunt een deelmassage vanaf 30 minuten boeken, en het is zelfs mogelijk om deze massage te combineren met een ontspanningsmassage.

Ontspanningsmassage - Weg van de Dagelijkse Stress

Wat is het verschil tussen ontspanningsmassage en klassieke massage? Bij ontspanningsmassage ligt de focus op totale ontspanning. In plaats van kneden, worden rustige strijkbewegingen gebruikt, en je huid wordt ingesmeerd met olie voor een serene ervaring. Dit is het perfecte moment om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en stress en jezelf te verwennen met een welverdiend cadeau.

Stoelmassage - Snelle Verfrissing en Werkstresspreventie

Een korte, ontspannende stoelmassage kan door je kleding heen gegeven worden, terwijl je comfortabel op een massagestoel zit. Deze massage is een uitstekende preventie tegen RSI en werkgerelateerde stress. Na de behandeling voel je je direct verfrist en ontspannen. Je bloedsomloop wordt geactiveerd en de aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de hersenen verbetert.

Symphony of the Cells - Specifieke Olietherapie

Symphony of the Cells (SOC) is een unieke behandeling ontwikkeld door Boyd Truman. Tijdens SOC worden specifieke doTERRA oliën op je ruggenwervel en voeten aangebracht volgens protocollen die zijn afgestemd op jouw individuele behoeften. Deze oliën zijn zorgvuldig geselecteerd om hun helende eigenschappen en kunnen je zelfgenezende vermogen stimuleren. SOC-protocollen kunnen worden ingezet bij verschillende klachten of aandoeningen. De benodigde behandelingen variëren per individu, en soms is één sessie voldoende. Voor chronische aandoeningen wordt aanbevolen om maandelijks onderhoudsbehandelingen te plannen. 

Henriette SmedingHenriette Smeding

Wil je meer weten over de beschikbare protocollen en behandelingen, neem dan contact op met Henriette. Zij zal je graag meer vertellen over deze op maat gemaakte olietherapie.

Bij Bodi Kanwa Massagepraktijk draait alles om jouw welzijn. Of je nu op zoek bent naar diepgaande ontspanning, verlichting van spierpijn, balans van lichaam en geest, of specifieke olietherapie, Henriette biedt een scala aan behandelingen om aan jouw behoeften te voldoen. Je verdient het om jezelf te verwennen en te investeren in je gezondheid en welzijn. Maak  een afspraak en begin je reis naar een ontspannen en gezonder leven bij Bodi Kanwa.

Welkom bij ons op de blogpagina, waar we gepassioneerd schrijven over Massagetafel Design, Relax Sensation en alles wat onze klanten boeit. Onze blogs zijn op maat gemaakt om u te informeren, inspireren en een dieper inzicht te geven in de wereld van ontspanning en design. Bij elke post streven we ernaar om een meeslepende kijk te bieden op de laatste trends, en we delen ook boeiende verhalen en ervaringen van onze gewaardeerde klanten. Jouw feedback is van onschatbare waarde voor ons - of het nu lof is voor wat we goed doen of constructieve kritiek die ons helpt groeien. Wij geloven in een interactieve dialoog met onze lezers en streven naar het leveren van inhoud die relevant is voor u. Dus voel je vrij om te reageren, jouw gedachten te delen en zelfs suggesties te doen voor toekomstige onderwerpen. Samen bouwen we aan een gemeenschap gewijd aan welzijn, comfort en design. Bedankt voor het lezen en we kijken uit naar uw betrokkenheid bij onze blogs!
Reactie plaatsen
<