Hot Stone Massage ontspanning door verwarmende stenen
16 juli 2020 
in Tips

Hot Stone Massage ontspanning door verwarmende stenen

Bij Hot Stone massage zijn je stenen het belangrijkste instrument die worden gebruikt bij hotstone massage.

Inhoud:

 • Wat is de hotstone-massage en waar komt deze vandaan?
 • Wat gebeurt er tijdens de hotstone-massage?
 • Wat doet de hotstone-massage?
 • Helpt de massage ook bij mentale problemen?

Tijdens de hotstone massage komen blokkades vrij en worden energie kanalen weer geactiveerd

Wat is de hotstone-massage en waar komt deze vandaan?

De wellnessmassage met de hete stenen vindt zijn oorsprong in het Indiase genezingsonderwijs. In deze verwarmde basaltstenen worden tijdens de behandeling de meridianen van het lichaam geplaatst om de bloedcirculatie te mobiliseren en de spieren te ontspannen. De meridianen zijn de energiekanalen waar de traditionele Chinese geneeskunde over spreekt.

Wat gebeurt er tijdens de hotstone-massage?

Een gediplomeerde masseur heeft ervaring in menselijke energie en is zeer vertrouwd met Aziatische tradities en wellnessbehandelingen voor ontspanning. Na een voorgesprek worden de hete stenen in gebruik genomen. Hot Stone massage maakt zeer diepe blokkades los en brengt de levensenergie met warmte en speciale hete stenen weer in beweging. De gezondheidsbevorderende massage met de hete stenen activeert het hele metabolisme en slakken kunnen uit het lichaam worden verwijderd.

De massage met de hete stenen heeft een balancerend effect. Veel massages zijn wellness voor lichaam en geest. Bij de Hot Stone Massage in Wenen maken de warme stenen bovenop het gemakkelijker om los te laten en de spieren te ontspannen.

De hete stenen maken de spieren los en zorgen voor ontspanning

Wat doet de hotstone-massage?

De warmte van deze wellness full body massage mobiliseert de bloedsomloop en geeft ontspanning. De hete stenen geven hun energie af en hebben een positief effect op de algehele gezondheidstoestand. Het aangename thermische effect van de hete stenen samen met de stimulerende olie nodigt uit om ze in een veilige ruimte te laten vallen en omgeven door een prachtige sfeer. Trouwens, de huid kalmeert.

De hotstone massage is puur wellness en heeft een langdurig effect. Effecten van Hot Stone massage zijn

 • ontspannend
 • verkwikkend
 • rustgevend
 • balanceren
 • energiek
 • Blokkades verwijderen
 • breng u in de flow
 • en mobiliseert de levensenergie Qi.

Helpt de hotstone-massage ook bij mentale problemen?

Ook psychische problemen zijn verankerd in het lichaam. De massage met de warme stenen is een zegen voor overbelaste zenuwen. De massage met de hete stenen is een holistische helende therapie. De warmte en de zachte druk van de stenen maken het gemakkelijk voor de ontvanger om zich in te leven in hun blokkades en energiecongestie. Deze massage is tevens een geur beleving en dus een beleving voor alle zintuigen. Het wordt gemasseerd met hoogwaardige massageolie, waaraan een etherische olie naar keuze kan worden toegevoegd.

Belangrijke opmerking: dit artikel geeft alleen algemene informatie, het vormt geen basis voor zelfdiagnose! Raadpleeg in ieder geval een specialist.

Graag schrijven wij blogs voor u over Relax Sensation Benelux en onderwerpen die daarbij passen. Wij waarderen het zeer als u reageert op de blogs.
Reactie plaatsen
<