Floaten & Zoutkamer Zwolle

Floaten & Zoutkamer Zwolle

Christien en GerChristien & Ger de eigenaren van Floaten & Zoutkamer Zwolle

Wat is Floaten

Wanneer je gaat floaten ga je drijven op heel zout water in een speciaal ontwikkelde floatroom, prikkels van buitenaf worden zoveel mogelijk uitgesloten. Het water en de omgeving boven het water is gelijk aan huidtemperatuur ongeveer 35.7 graden. Hierdoor voel je niet meer waar het water begint of ophoud en kun je makkelijk in een snelle diepe ontspanning komen. Je komt zowel fysiek als mentaal in de optimale toestand om te herstellen een 20 % sneller herstel met floaten. Je autonome zenuwstelsel wordt aan zet gezet!

Naast Floaten en een Zoutkamer worden er ook massages gegeven bij Floaten & Zoutkamer Zwolle. 

Zoutkamer?

Dan is er ook nog de zoutkamer. Wat is dat
Daarvoor verwijs ik je graag naar de uitleg op de website van Float & Zoutkamer Zwolle. Daar staat het allemaal zeer uitgebreid beschreven. 

Floaten en Zoutkamer ZwolleDe Relax Sensation model PRO massagetafel van Floaten & Zoutkamer Zwolle

Massages

De massages worden gegeven door zeer ervaren masseuses op een massagetafel van Relax Sensation.

  • De massages die gegeven worden zijn.
  • Ontspanningsmassage
  • Zwangerschapsmassage
  • Bruess massage
  • Voetreflex

Een massage is een goede combinatie met floaten.

Meer weten? Ga naar de website van Floaten & Zoutkamer en maak een afspraak. Daar krijg je zeker geen spijt van en ik kan het zeggen 😄 


Welkom bij ons op de blogpagina, waar we gepassioneerd schrijven over Massagetafel Design, Relax Sensation en alles wat onze klanten boeit. Onze blogs zijn op maat gemaakt om u te informeren, inspireren en een dieper inzicht te geven in de wereld van ontspanning en design. Bij elke post streven we ernaar om een meeslepende kijk te bieden op de laatste trends, en we delen ook boeiende verhalen en ervaringen van onze gewaardeerde klanten. Jouw feedback is van onschatbare waarde voor ons - of het nu lof is voor wat we goed doen of constructieve kritiek die ons helpt groeien. Wij geloven in een interactieve dialoog met onze lezers en streven naar het leveren van inhoud die relevant is voor u. Dus voel je vrij om te reageren, jouw gedachten te delen en zelfs suggesties te doen voor toekomstige onderwerpen. Samen bouwen we aan een gemeenschap gewijd aan welzijn, comfort en design. Bedankt voor het lezen en we kijken uit naar uw betrokkenheid bij onze blogs!
Reactie plaatsen
<