Professional BEAUTY PRODUCT 2023 of the year

Professional BEAUTY PRODUCT 2023 of the year

Relax Sensation PRO Beauty wint 

Professional BEAUTY PRODUCT of the year 2023

Jannet en Eric met de Beauty Award 2023Jannet & Eric nemen Award in ontvangst

Massagetafel Design heeft met de Relax Sensation PRO Beauty de Professional BEAUTY PRODUCT of the year 2023 gewonnen. Tijdens de Beauty Trade Special in de Jaarbeurs Utrecht ontvingen we deze prestigieuze prijs. We zijn ontzettend blij en zien het als een enorme beloning na alle inspanning en werk die we in deze behandeltafel hebben gestoken.

professional beauty product of the year 2023De Professianal BEAUTY PRODUCT of the year 2023 Award

De Relax Sensation PRO Beauty is een massagetafel en behandeltafel die speciaal ontworpen is voor professionals in de beauty- en wellnessbranche. Het ergonomische design van de tafel zorgt voor optimaal comfort voor zowel de klant als de masseur. Daarnaast is de tafel uitgerust met allerlei handige extra's, zoals een verstelbaar gepatenteerde hoofdsteun en armleuningen.

Jury van Beauty Award 2023Massagetafel Design met de jury op de foto

We zijn enorm trots op deze erkenning en zien het als een motivatie om door te blijven gaan met het ontwikkelen van innovatieve massagetafels. We zijn blij dat ons harde werken en toewijding worden beloond en hopen met onze producten nog veel professionals in de beauty- en wellnessbranche te kunnen helpen.


Al met al is het een enorme prestatie om met Massagetafel Design de Professional BEAUTY PRODUCT of the year 2023 te winnen. Het is een bekroning op onze jarenlange toewijding aan het ontwikkelen van hoogwaardige massagetafels. Het is duidelijk dat we met de Relax Sensation PRO Beauty een product hebben ontwikkeld dat niet alleen comfortabel is, maar ook praktisch en innovatief. We kijken uit wat jullie van de volgende producten van Massagetafel Design vinden. 

Bedankt voor jullie vertrouwen

Jannet & Eric

Massagetafel Design
Welkom bij ons op de blogpagina, waar we gepassioneerd schrijven over Massagetafel Design, Relax Sensation en alles wat onze klanten boeit. Onze blogs zijn op maat gemaakt om u te informeren, inspireren en een dieper inzicht te geven in de wereld van ontspanning en design. Bij elke post streven we ernaar om een meeslepende kijk te bieden op de laatste trends, en we delen ook boeiende verhalen en ervaringen van onze gewaardeerde klanten. Jouw feedback is van onschatbare waarde voor ons - of het nu lof is voor wat we goed doen of constructieve kritiek die ons helpt groeien. Wij geloven in een interactieve dialoog met onze lezers en streven naar het leveren van inhoud die relevant is voor u. Dus voel je vrij om te reageren, jouw gedachten te delen en zelfs suggesties te doen voor toekomstige onderwerpen. Samen bouwen we aan een gemeenschap gewijd aan welzijn, comfort en design. Bedankt voor het lezen en we kijken uit naar uw betrokkenheid bij onze blogs!
Reactie plaatsen
<