Massagetafel Beautysalon

Massagetafel Beautysalon

Massagetafels en behandeltafels voor Beautysalon

Duitse kwaliteit

luxe massage tafel

Eerlijk hout

Geselecteerde bekleding

beauty salon tafel kopen

Massagetafels van Relax Sensation voor Beautysalons

Hydraulische of elektronische aandrijving - als u een massagetafel wilt kopen voor uw Beautysalon, hoeft u deze vraag niet alleen te beantwoorden.
“Meestal is het een goed idee om de behandeltafel niet te selecteren volgens een schema, maar de selectie te kiezen op basis van uw eigen focus op basis van het therapeutische aanbod van uw praktijk.
Behandeltafels of massagetafels van Relax Sensation zijn precies ontworpen om te voldoen  aan de behoeften van de schoonheidssalon.
massagetafel model basic plus omhoog

Luxe massagetafels testen voor Beautysalons

Voor veel faciliteiten in de beautysalon is de massagetafel wel het belangrijkste meubelstuk. Klanten moeten zich er veilig en comfortabel op voelen. Dat is het allerbelangrijkste en de behandeltafel moet aan deze eis voldoen. Deze basiseigenschappen kunnen op verschillende manieren functioneel worden aangevuld. Dit omvat zowel individuele bekledingskleuren als de keuze tussen voetschakelaar, handschakelaar of allround schakelaar. Relax Sensation bouwt massagetafels samen met beauty professionals uit het werk veld. De behandeltafels zijn standaard voorzien van een CE-certificaat.

“De behandelbank is goed gekozen als de klant tijdens de behandeling de massagetafel als comfortabel ervaart."
 Testen heeft zeker zin. ”Relax Sensation beveelt Beauty specialisten of gebruikers de massagetafel te testen voor aankoop."


Gertude Mulder

Insideout Massage

Wat een fijne massagetafels!

Ik ben lang op zoek geweest naar een tafel die helemaal aan mijn wensen voldeed. En deze tafel heeft alles. Ik kan hem in hoogte automatisch in hoogte verstellen, in zitstand of ligstand zetten en onderdelen kunnen eraf en er weer op. Kortom; ik kan de tafel helemaal aanpassen op mijn wensen en de wensen van de klant. Ik ben er erg blij mee!
Kniedak stelling vario plus massagetafel

Accessoires voor massagetafels en behandeltafels van Relax Sensation

Optioneel kan de massagetafel worden aangevuld met een breed scala aan accessoires. Sommige aanvullende uitrustingskenmerken zijn gericht op comfort, andere op technologie of beautybehandelingen. Een langere massagetafel, extra bredere behandeltafel, een lengte deling van het beengedeelte of een verhoogd draagvermogen behoren tot de variabele accessoires voor massage- en behandeltafels.
"Wat zinvol en nodig is in individuele gevallen, verduidelijken we in een gedetailleerd overleg - zowel ter plekke als aan de telefoon."
Daphne en haar massagetafel Relax Sensation Vario Plus

De voordelen voor Beautysalons en je klanten

De massagetafel van ons bieden de Schoonheidsspecialist het voordeel dat de behandeltafel ergonomisch gebouwd is. Bovendien blinkt de massagetafel uit in comfort voor uw patiënten. Al onze massagetafels zijn van hout. Maak een keuze diverse houtsoorten.

  • Functionaliteit: Elektrische verstelbare hellingshoek en hoogteverstelling
  • Afmeting behandeltafel: 75 cm breed en 95 cm breed of opmaat
  • Comfort: De massagetafel is opgevuld met hoogwaardig materiaal.
  • Het elektrisch hoofdeinde gepatenteerd is comfortabel verstelbaar.
  • Gebruiksgemak: een voetschakelaar/stang of een afstandsbediening
  • Kwaliteit: De massagetafel is gebouwd voor dagelijks professioneel gebruik.
  • Ontwerpvereisten:  Het ontwerp moet aan uw vereisten voldoen. 

Populaire massagetafels 

Interesse? Download de prijslijst of neem contact op!

<