massagetafel spa wellnes

Massagetafel Spa Wellness

Massagetafels voor Spa en Wellness toepassingen

Duitse degelijkheid

luxe massage tafel

Gecertificeerd hout

Geselecteerde bekleding

massagetafel wellness

Massagetafels van Relax Sensation voor Spa Wellness

Hydraulische of elektronische aandrijving - als u een massagetafel wilt kopen, hoeft u deze vraag niet alleen te beantwoorden.
“Meestal is het een goed idee om de behandeltafel niet te selecteren volgens een schema, maar de selectie te kiezen op basis van uw eigen focus op basis van het aanbod in uw eigen Spa of Wellness salon.
Spa en Wellness massagetafels van Relax Sensation zijn precies ontworpen om te voldoen  aan deze behoeften.
Kniedak stelling vario plus massagetafel

Spa & Wellness massagetafels

Voor veel faciliteiten in een Spa & Wellness resort is de massagetafel dat wel het belangrijkste meubelstuk. Klanten moeten zich er veilig en comfortabel op voelen. Dat is het allerbelangrijkste en de massagetafel moet aan deze eis voldoen. Deze basiseigenschappen kunnen op verschillende manieren functioneel worden aangevuld. Dit omvat zowel individuele bekledingskleuren als de keuze tussen voetschakelaar, handschakelaar of allround schakelaar. Relax Sensation bouwt massagetafels samen met professionals uit het werk veld. De behandeltafels zijn standaard voorzien van een CE-certificaat.

“De behandelbank is goed gekozen als de klant zich tijdens de wellnessbehandeling de massagetafel als comfortabel ervaart."
 De massagetafel uitproberen heeft zeker zin. ”Relax Sensation beveelt Spa & Wellness behandelaars of gebruikers de massagetafel te testen voor aankoop."


Daphne de Raad

Daphne de Raad

Oerqi by Daphne

De Relax Sensation massagetafel is mijn beste aankoop ooit!

Voor mij is de Relax Sensation Pro massagetafel helemaal geweldig en op verschillende manieren aan te passen. Het zij voor voetreflexmassage, Ayurvedische massage, zwangerschapsmassage, babymassage of een gezichtsbehandeling. Deze behandeltafel is comfortabel voor zowel kind en ouder.
accessoires massagetafel

Accessoires voor behandeltafels

Optioneel kan de massagetafel worden aangevuld met een breed scala aan accessoires. Sommige aanvullende uitrustingskenmerken zijn gericht op comfort, andere op technologie. Een langere massagetafel, extra bredere behandeltafel, een lengte deling van het beengedeelte of een verhoogd draagvermogen behoren tot de variabele accessoires voor massage- en behandeltafels.
"Wat zinvol en nodig is in individuele gevallen, verduidelijken we in een gedetailleerd overleg - zowel ter plekke als aan de telefoon."
voordelen spa en wellness massagetafels

De voordelen voor Spa & Wellness

De massagetafel ons bieden de Spa & Wellness salons het voordeel dat de behandeltafel ergonomisch gebouwd is. Bovendien blinkt de massagetafel uit in comfort voor uw klanten. Al onze massagetafels zijn van hout. Maak een keuze diverse houtsoorten.

  • Functionaliteit: Elektrische verstelbare hellingshoek en hoogteverstelling
  • Afmeting behandeltafel: 75 cm breed en 95 cm breed of opmaat. 
  • Comfort: De massagetafel is opgevuld met hoogwaardig materiaal.
  • Het elektrisch hoofdeinde gepatenteerd is comfortabel verstelbaar.
  • Gebruiksgemak: een voetschakelaar/stang of een afstandsbediening
  • Kwaliteit: De massagetafel is gebouwd voor dagelijks professioneel gebruik.
  • Ontwerpvereisten:  Het ontwerp moet aan uw vereisten voldoen. 

Populaire massagetafels 

Interesse? Kom in contact of download de prijslijst

<