Pro Beauty wint Beauty Product of the Year 2023 Award

Relax Sensation / Massagetafel Design heeft de prijs gewonnen. De jury was anoniem.
Check the best

Werkt op accu

Dus geen draden door de salon
Check the best

Ergonomisch

Voor behandelaar en cliënt
Check the best

Gemaakt van hout

Perfect voor de natuurlijke trend
Check the best

Zwangerschapskussen

Geschikt voor zwangere vrouwen
Check the best

Kniedak positie

Een traktatie voor je rug
Check the best

Half zitfunctie

Voor Cosmetische behandelingen
Check the best

Volledig instelbaar

Drie krachtige motoren
Check the best

Gepatenteerde armsteun

De top voor uw klanten
Check the best

Gebogen benen

Met gebogen benen op de tafel
relax-sensation-pro-bamboe

Relax Sensation PRO 

Op de vakbeurs Beauty Trade Special is dit jaar een selectie van de beste schoonheidsproducten gepresenteerd. Een panel van deskundige juryleden, samengesteld door de organisatoren van de beurs, heeft vier producten gekozen als de winnaars van de Beauty Product of the Year Awards. Tijdens de exposantenborrel op 26 maart werden prijzen uitgereikt in vier categorieën: gezichtsverzorging, make-up, apparatuur en groene cosmetica.

Het product dat de prijs voor beste apparatuur heeft gewonnen is Relax Sensation Pro Beauty van Massagetafel Design. Dit baanbrekende product biedt de nieuwste technologieën en functies voor professionele schoonheidsspecialisten en is nu erkend als de beste in zijn categorie door een anonieme vakjury.

Ontdek het bekroonde Relax Sensation Pro Beauty product van Massagetafel Design en ervaar zelf waarom het de Beauty Product of the Year 2023 Award heeft gewonnen.

winnaars Beauty Product of the year 2023

De Pro Beauty is opnieuw ontworpen 

De Relax Sensation Pro Beauty behandeltafel is opnieuw ontworpen om nog meer ergonomie te bieden voor de professionele behandelaar. Deze behandeltafel zorgt voor een rugvriendelijke en comfortabele werkwijze, wat resulteert in een hoog niveau van comfort voor de cliënt. Deze alles-in-één behandeltafel is een echte allrounder in de categorie massage- en behandeltafels en biedt vele voordelen die het de perfecte keuze maken voor professionals.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Relax Sensation Pro Beauty behandeltafel is dat het op accu werkt. Dit betekent dat er geen draden door de salon lopen, wat zorgt voor meer flexibiliteit en gemak voor de behandelaar. Daarnaast is de Pro Beauty ergonomisch ontworpen voor zowel de behandelaar als de cliënt, wat zorgt voor een comfortabele en ontspannen behandeling.

De behandeltafel is gemaakt van hout, wat perfect past bij de natuurlijke trend in de schoonheidsbranche. Bovendien is de Relax Sensation Pro Beauty behandeltafel ook zeer geschikt voor hoogzwangere vrouwen, dankzij de speciale uitsparing voor de buik. Deze behandeltafel biedt nog veel meer unieke voordelen die bijdragen aan een professionele en comfortabele behandeling voor zowel de behandelaar als de cliënt.


Wilt u meer weten over de Relax Sensation Pro Beauty behandeltafel en hoe deze uw professionele praktijk kan verbeteren? Klik op de knop hier onder voor meer informatie.

Pro beauty bamboe
<