MASCHA Vitallife Coach

Wie is Mascha van Vitallife Coach

Mascha Vriend, vitaliteitscoach, heeft een missie in haar werk als vitaliteitscoach, namelijk mensen te inspireren en te motiveren om beter in balans te komen. Mensen die goed in balans zijn functioneren beter en zijn minder vaak ziek. Zij werkt vanuit een holistische visie wat betekent dat lichaam en geest elkaar beïnvloeden. De kernwaarden zijn: gezond eten en voldoende en gezond bewegen. Zo krijg je een vitaal leven. Coachen doe ze oprecht en zonder oordeel. Verandering heeft te maken met het doen van kleine stapjes op weg naar een ander leefpatroon.


Mascha bij haar Falkner Lady Mary massagetafel

Wat Mascha altijd meegeef aan haar cliënten is: 

Bewustwording is een groot cadeau!

De werkwijze van Mascha

Haar werkwijze is om de gesprekken die ze voert met haar klanten zo eenvoudig, luchtig en positief als mogelijk te houden. Zij, motiveert je om jezelf een spiegel voor te houden. Om naar jezelf en je vaste patronen te kijken. Je gaat jezelf in beweging brengen en probeert dit ook vol te houden. Mascha coacht je daarbij. Zij werkt in kleine stapjes en geef handvaten om in actie te komen. Jouw verbeterde levensstijl zal gemakkelijk aanvoelen en je nieuwe kracht en energie geven.

De aanpak bestaat uit: coachingsgesprekken, voeding, bewegingsadvies, adem en ontspanningstechnieken en massages op een Falkner massagetafel.

In de gesprekken wordt voor jou helder waar je naar toe wilt en hoe je daar komt. Dit alles gebeurt in heldere taal. Je gaat je leven vitaler inrichten waardoor je meer energie en zelfvertrouwen krijgt. Tijdens de coachingsgesprekken is Mascha concreet waardoor je snel resultaat zult bemerken. Deze stap in je leven zal je dan ook als plezierig ervaren.

Na iedere ontmoeting krijg je huiswerk mee voor jouw persoonlijke verbeterpunten . Of dat nu voor meer mentale kracht, voeding of beweging zal zijn; het is altijd vanuit de holistische aanpak. Lichaam en geest zijn één.

Mascha maakt tijdens haar massages gebruik van een massagetafel van Falkner Lady Mary, geleverd door Massagetafel Design


Graag schrijven wij blogs voor u over Relax Sensation Benelux en onderwerpen die daarbij passen. Wij waarderen het zeer als u reageert op de blogs.
Reactie plaatsen
<