Beauty & Style banner
Onze klanten
Relax Sensation Benelux
Onze klanten
02/26/2024
2 min
0

Margo Bloemsma en de Innovatie in Haar Praktijk: De Aanschaf van de Relax Sensation PRO-S

02/26/2024
2 min
0

Margo Bloemsma en de Innovatie in Haar Praktijk 

De Aanschaf van de Relax Sensation PRO-S

In de steeds evoluerende wereld van schoonheids- en wellnessbehandelingen is het essentieel voor praktijken om voorop te blijven in zowel technologische vooruitgang als comfort voor de klant. Margo Bloemsma, de gedreven eigenaar van Beauty & Style in Vleuten, Nederland, heeft dit principe omarmd met haar recente aankoop van de Relax Sensation PRO-S behandelstoel voor haar salon. Deze investering weerspiegelt niet alleen haar toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid, maar ook haar inzet voor innovatie in haar aanbod van diensten.

Margo Bloemstra in haar praktijk Beauty & StyleMargo in haar salonpraktijk Beauty & Style

Multifunctionaliteit op zijn Best

Beauty & Style staat bekend om zijn brede scala aan diensten, van schoonheidsbehandelingen met hoogwaardige productmerken zoals Farmona, HFL, en make-up van Cosart, Hean en Egypte Sun, tot gespecialiseerde diensten zoals Permanente Make-Up (PMU) en huidverbeterende behandelingen. Margo’s keuze voor de Relax Sensation PRO-S is een perfecte aanvulling op deze diensten dankzij de veelzijdigheid van de stoel, die ontworpen is om een breed spectrum aan behandelingen te ondersteunen – van massages tot semi-permanente make-up procedures.

De PRO-S behandelstoel is uitgerust met gepatenteerde armsteunen, een driedelig ligvlak met kniepositiefunctie, en een innovatief hoofdeinde dat dient als zowel een gezichtsuitsparing als een armleuning. Deze functies bieden ergonomisch comfort voor de klant, wat essentieel is voor zowel ontspannende als meer technische behandelingen.

Margo bij haar Relax Sensation PRO-S behandelstoelMargo bij haar Relax Sensation PRO-S behandelstoel

Een Toewijding aan Kwaliteit en Comfort

Margo’s besluit om te investeren in de Relax Sensation PRO-S onderstreept haar toewijding aan het leveren van een uitzonderlijke ervaring voor haar klanten. De stoel, bekend om zijn kwaliteit en comfort, is een getuigenis van Margo’s streven naar uitmuntendheid in haar praktijk. Het biedt een nieuw niveau van comfort en functionaliteit, waardoor klanten kunnen genieten van een nog betere ervaring tijdens hun behandelingen bij Beauty & Style.

Innovatie in Dienstverlening

De aanschaf van de Relax Sensation PRO-S maakt het mogelijk voor Margo om haar dienstenportfolio verder uit te breiden en te innoveren. De stoel is ontworpen voor een breed scala aan behandelingen, waardoor Margo nieuwe en unieke ervaringen kan aanbieden, zoals gespecialiseerde geavanceerde semi-permanente make-up technieken. Dit benadrukt haar rol als een vooruitstrevende leider in de schoonheids- en wellnessindustrie.

Beauty & Style en de Relax Sensation PRO-SMargo in haar Salon

Slotwoord

Margo Bloemsma’s investering in de Relax Sensation PRO-S voor Beauty & Style is meer dan een upgrade van apparatuur; het is een belofte aan haar klanten om voortdurend te streven naar de beste service, comfort en innovatie. Met deze nieuwe aanwinst zet Beauty & Style een stap vooruit in de toekomst van schoonheidsbehandelingen, en versterkt het zijn positie als een toonaangevende salon die bekend staat om zijn kwaliteit, professionaliteit en toewijding aan klanttevredenheid.

Meer informatie over de PRO-S

Reacties
Categorieën
<