Grandhotel Opduin

Grandhotel Opduin kiest voor Massagetafel Design

massagetafel Grand Hotel Opduin

Het Grand Hotel Opduin op Texel heeft al meer dan 80 jaar ervaring in het bieden van gastvrijheid aan haar bezoekers. Het hotel staat bekend om zijn smaakvolle, comfortabele en eigentijdse sfeer en beschikt over een uitstekend restaurant. Recentelijk heeft het hotel besloten om te kiezen voor Massagetafel Design voor de massagetafel, een gerenommeerd merk in de massagetafel industrie.

beauty grand hotel opduin

De Premium massagetafel van Relax Sensation

Bij de wellness faciliteiten van het hotel hebben de gediplomeerde schoonheidsspecialisten en masseurs gekozen voor de Premium massagetafel van Relax Sensation, een product van Massagetafel Design. Het hotel heeft gekozen voor deze massagetafel omdat zij van mening zijn dat hun klanten alleen het allerbeste verdienen. Door te werken met het Premiummerk Relax Sensation, zijn ze verzekerd van de hoogste kwaliteit en het ultieme comfort voor hun klanten.


De massagetafels zijn geinspireerd op de natuur.

Grand Hotel Opduin Texel

De massagetafels zijn ergonomisch ontworpen en gemaakt van hout. Ze zijn geïnspireerd op de natuur en passen perfect bij de omgeving van de Waddenzee. Tijdens uw verblijf in het Grand Hotel Opduin op Texel, kunt u genieten van het ultieme comfort en ontspanning op deze massagetafels. Het hotel heeft er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat hun wellness faciliteiten voldoen aan de hoogste normen en dat hun klanten kunnen genieten van een onvergetelijke ervaring.

Wilt u meer informatie over onze massagetafels? Klik hier

Graag schrijven wij blogs voor u over Relax Sensation Benelux en onderwerpen die daarbij passen. Wij waarderen het zeer als u reageert op de blogs.
Reactie plaatsen
<